Zorgtechnologie

Neem contact op

In eigen huis ontwikkeld
Allerhoogste kwaliteitscontrole
flexibiliteit in systemen

Zorgtechnologie is er in alle soorten en maten. Elke instelling en iedere cliënt, patiënt of bewoner vraagt om andere zorgoplossingen die aansluit op de bestaande zorgvraag. CLB Oosterhout is je graag van dienst bij het kiezen van het juiste zorgsysteem. Met meer dan 40 jaar ervaring in het ontwikkelen, leveren, installeren en onderhouden van zorgoplossingen helpen wij je graag bij het beantwoorden van de zorgvraag van vandaag én morgen!

Zorgtechnologie van CLB voor de veiligheid van cliënt en zorgmedewerker

De zorg verandert veelvuldig en de technologische ontwikkelingen volgen elkaar snel op. Door kritisch te kijken naar uw huidige zorgsysteem en de zorgvraag, kan de inzet van zorgtechnologie geoptimaliseerd worden. Wij zijn u hierbij graag van dienst. Eén van de vele zorgoplossingen die wij bieden is persoonsalarmering. Persoonlijke veiligheid speelt een steeds grotere rol in de zorg. Het risico te worden geconfronteerd met agressief gedrag of levensbedreigende situaties veroorzaakt een onveilig gevoel bij zorgverleners. Daarom bieden wij bij CLB Oosterhout een scala aan functionele en flexibel inzetbare oplossingen voor persoonsalarmering waarmee zorgverleners alarm kunnen slaan in dergelijke situaties.

 Met persoonsalarmering is het mogelijk om met één druk op de knop assistentie op te roepen van collega’s. Onze CLB Emergency Messenger beschikt bijvoorbeeld over de nieuwste functionaliteiten en is te combineren met onze Medical en Smart Messenger. Door de plaatsbepaling van de persoon in nood, vindt alarmopvolging snel en efficiënt plaats. 

 

Akoestische bewaking

Naast zorgtechnologie ter bescherming van werknemers, bieden we ook oplossingen waarmee u de veiligheid van patiënten of bewoners kunt waarborgen. Dit is bijvoorbeeld mogelijk met akoestische bewaking, waarbij uw bewoners of cliënten op afstand kunnen worden gemonitord. Akoestische bewaking wordt in samenwerking met Sound Intelligence, onderdeel van de CLB Groep, ontwikkeld, verbeterd en geoptimaliseerd en is toepasbaar in drie verschillende generaties. Dankzij het uitluisteren van jouw  bewoners en cliënten, kan hun welzijn continu worden gemonitord, met minimale inbreuk op hun privacy.

 

 

 

Heb je vragen of specifieke wensen? Bel ons gerust!

Meer weten over onze diverse zorgoplossingen, zorgtechnologie en domotica? Neem dan contact met ons op. Je bereikt ons via het telefoonnummer: +31 (0)162 582900. Of vul onderstaand contactformulier in. Onze medewerkers beantwoorden jouw vragen graag!

 

 

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid.

    Velden met een * zijn verplicht.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.