Customer Support

Ervaar je onverhoopt een storing? Wij zijn er voor je 24 uur per dag en 365 dagen per jaar. Ontdek onze customer support in al haar vormen.

 

Neem contact op

Jouw CLB-zorgoplossing wordt dagelijks gebruikt en ondersteunt jouw primaire zorgprocessen. Een constante beschikbaarheid van de zorgoplossing, heeft daarom de hoogste prioriteit. Indien een onderdeel of component niet werkt, wil jij, net als wij, dat dit zo snel mogelijk wordt verholpen. Maak daarom kennis met onze customer support in al haar vormen.

CLB Helpdesk

Onze CLB Helpdesk staat tijdens kantooruren voor je klaar in het geval je onverhoopt te maken krijgt met een storing. Kan de storing niet op afstand worden opgelost? Dan komt er zo snel mogelijk een technische collega op locatie assisteren. Snel, professioneel en persoonlijk.

 

CLB Storingsdienst

Buiten kantooruren is de juiste ondersteuning op het juiste moment natuurlijk minstens zo belangrijk. Hiervoor hebben wij de CLB Storingsdienst in het leven geroepen. De CLB Storingsdienst is buiten kantooruren 365 dagen per jaar beschikbaar om jou en jouw zorgorganisatie op de juiste wijze, snel en doeltreffend te helpen bij een storing.

 

Wat betekent dit voor jou als?

Facilitair medewerker

Meer focus en rust, dankzij onze professionele24/7 ondersteuning in het geval van een storing.

Zorgverlener

De zorgverleners kunnen vertrouwen op een optimaal werkende zorgoplossing waarin storingen snel en efficiënt worden verholpen. Zo kunnen zij zich gefocust richten op het verzorgen van de bewoner, cliënt of patiënt of bewoner. 

Zorgorganisatie

Meer focus en rust, omdat je kunt rekenen op een optimaal werkende zorgoplossing waarbij eventuele storingen professioneel en snel worden opgepakt.

Klantverhaal Warande Heerenwegen

“Jullie hebben heel kundige mensen rondlopen. Het maakt bijvoorbeeld echt wel een verschil of je iemand langs krijgt die gewoon zijn werk doet van 9 tot 5 en weer weggaat of iemand die zichtbaar passie voor het vak heeft. De technici van CLB nemen elke vraag serieus en denken proactief mee. Dat is heel fijn.”

 Lees klantverhaal

Meer weten over Customer Support?

Wil je weten wat wij voor jouw zorgorganisatie kunnen betekenen op het gebied van customer support? 
Neem dan contact met ons op via 0162 582 900 of info@clb.nl. Wij vertellen je graag meer over onze dienstverlening.         

Neem contact op