CLB Hosting

Dé dienst waarbij alles met betrekking tot jouw CLB-serveromgeving voor je wordt verzorgd. Volledig betrouwbaar dankzij onze ISO9001 en ISO27001 certificeringen.

Neem contact op

 

CLB Hosting is dé dienst waarbij alles met betrekking tot jouw CLB-serveromgeving voor je wordt verzorgd. Dit type hosting is specifiek gericht op zorgoplossingen en wordt dan ook met die visie beheerd, onderhouden en geüpdatet. Combineer dit met onze ISO9001 en ISO27001 certificeringen en je hebt gegarandeerd de beste en meest betrouwbare hosting voor jouw zorgorganisatie.

Schaalbaar en multi-inzetbaar

Een groot voordeel van CLB Hosting is de schaalbaarheid van de CLB-serveromgeving. Of je nu één of 100 locaties op het platform wil aansluiten: het platform is volledig schaalbaar en groeit met jullie mee, zodat ook toekomstige locaties makkelijk kunnen worden toegevoegd. Investeringen als serverhardware, noodvoorzieningen en koeling zijn allemaal meegenomen.

 

Altijd up-to-date

Jouw CLB-serveromgeving wordt continu perfect onderhouden en voorzien van de nieuwste beveiligings- en systeemupdates. Iedere update wordt, nog voor implementatie naar de server, uitvoerig getest waarmee we te allen tijde de kwaliteit waarborgen en uitval voorkomen.

 

Wat betekent dit voor jou als?

Facilitair medewerker

Je hebt geen omkijken meer naar de server(omgeving) van jouw zorgorganisatie, waardoor je jouw focus op andere vlakken kunt versterken.  

Zorgverlener

Rust, dankzij het tot je beschikking hebben van een zeer hoog beschikbare en betrouwbare zorgoplossing.

Zorgorganisatie

Verhoogde medewerkers- en gebruikerstevredenheid, optimale ondersteuning van jouw zorgverleners en verhoogde zorgkwaliteit

Begin klein, denk groot en maak het groots.

Meer weten over CLB Hosting?

Wil je weten wat wij voor jouw zorgorganisatie kunnen betekenen op het gebied van hosting? Neem dan contact met ons op via 0162 582 900 of info@clb.nl.
Wij vertellen je graag meer over onze dienstverlening. 

Neem contact op