CLB Hosting & Security

Dé dienst waarbij alles met betrekking tot jouw CLB-serveromgeving voor je wordt verzorgd. Volledig betrouwbaar dankzij onze ISO9001 en ISO27001 certificeringen.

Neem contact op

CLB Hosting & Security is dé dienst waarbij alles met betrekking tot jouw CLB-serveromgeving voor je wordt verzorgd. Dit type hosting is specifiek gericht op onze zorgoplossingen en wordt dan ook met die visie beheerd, onderhouden en geüpdatet. Iedere update wordt, nog voor implementatie op de server, uitvoerig getest, waarmee we te allen tijde de kwaliteit waarborgen en uitval voorkomen. Redundant en betrouwbaar volgens de strengste veiligheidsnormeringen. Wij zorgen ervoor dat uw server stabiel blijft werken, zodat u er geen omkijken naar heeft. Hierdoor kan de directe zorg ten alle tijden vertrouwen op de werking
van de CLB Zorgoplossing.

En of je nu één of 100 locaties op het platform wilt aansluiten: het platform is volledig schaalbaar en groeit met jullie mee, zodat ook toekomstige locaties eenvoudig kunnen worden toegevoegd.

Kwaliteit en veiligheid

Bij CLB staat kwaliteit hoog in het vaandel, aangezien het essentieel is dat iedereen kan vertrouwen op veilige en betrouwbare zorgoplossing. Om dit te waarborgen, voldoet de CLB Hosting & Security omgeving aan de eisen van de internationale standaard voor informatiebeveiliging, de ISO 27001 en NEN 7510.

 

CLB Hosting & Security uitgelegd

Leer dankzij deze animatie in slechts 1 minuut wat de CLB Hosting & Security dienst voor jouw zorgorganisatie kan betekenen! 

Wat betekent dit voor jou als?

Facilitair medewerker

Je hebt geen omkijken meer naar de server(omgeving) van jouw zorgorganisatie, waardoor je jouw focus op andere vlakken kunt versterken.  

Zorgverlener

Rust, dankzij het tot je beschikking hebben van een zeer betrouwbare zorgoplossing.

Zorgorganisatie

Verhoogde medewerkers- en gebruikerstevredenheid, optimale ondersteuning van jouw zorgverleners en verhoogde zorgkwaliteit.

Begin klein, denk groot en maak het groots.

Meer weten over CLB Hosting?

Wil je weten wat wij voor jouw zorgorganisatie kunnen betekenen op het gebied van hosting? Neem dan contact met ons op via 0162 582 900 of info@clb.nl.
Wij vertellen je graag meer over onze dienstverlening. 

Neem contact op