Alarmering en Communicatie

Neem contact op

Ontdek wat wij voor je kunnen betekenen op het gebied van alarmering & communicatie: één van de vier bouwstenen van ons modulaire en merkonafhankelijke softwareplatform Unicontrol2.0. Het platform verbindt de behoeften, situatie en data van cliënten, patiënten en/of bewoners realtime aan de verantwoordelijke zorgverlener(s). Dankzij haar bouwstenen, kan het platform als totaaloplossing worden ingezet óf op maat worden samengesteld. Kortom: de mogelijkheden zijn eindeloos.

Ontdek de bouwstenen van het merkonafhankelijke softwareplatform

Alarmering & Communicatie

 

Monitoring

 

Beveiliging

Inzicht & Controle

Verpleegoproepsysteem

Met het verpleegoproepsysteem van CLB is hulp slechts één klik van je verwijderd: overdag, ‘s nachts, altijd. Ervaar een veilige, rustige en stressvrije werk- en leefomgeving.

Centraal oproep ontvangen

In één oogopslag alle oproepen, alarmen, cliëntgegevens en andere actieknoppen in beeld. Maak kennis met het oproepscherm van CLB: hét centrale hart van jouw zorgorganisatie

Medisch Oproepsysteem

Het medisch oproepsysteem is een EU Medische Richtlijn 93/42EC CE klasse llb gecertificeerd alarmdistributiesysteem, waarmee alarmen, snel en betrouwbaar bij de juiste zorgverlener worden afgeleverd.

CLB Messenger App

Onze veelzijdige CLB Messenger App bedien je eenvoudig vanaf jouw CLB-smartphone en geeft je maximale vrijheid en flexibiliteit, terwijl je veilig, betrouwbaar en efficiënt werkt.