CLB Academy

Tijd en aandacht voor implementatie, adoptie en optimalisatie zodat jouw CLB- zorgoplossing maximaal wordt benut, de zorgkwaliteit en veiligheid kan worden gegarandeerd en de positieve effecten overal merk- en voelbaar zijn. 

Neem contact op

Tijd en aandacht voor implementatie, adoptie en optimalisatie

Een belangrijke stap na de keuze voor een zorgoplossing: ervoor zorgen dat de zorgoplossing op alle vlakken volledig aansluit én blijft aansluiten op jouw wensen en behoeften. Dankzij 40+ jaar ervaring, weten wij als geen ander dat de aanschaf van zorgtechnologie veel meer vraagt van een zorgorganisatie dan alleen een succesvolle oplevering. Het vraagt om positieve verandering in het zorgproces en soms zelfs ook in de bedrijfscultuur. Hierbij speelt de juiste tijd en aandacht voor adoptie en goede begeleiding een dominante rol, want alleen met draagvlak is een gedegen implementatie en blijvende effectieve inzet binnen handbereik.

Ontmoet de CLB Academy

Onze dienstverlening voor coaching & advies, training en ondersteuning op maat en onder één dak. Van de begeleiding tot een succesvolle adoptie tijdens de implementatie van een nieuwe zorgoplossing tot een goede nazorg en optimalisatieslag na de gewenningsfase. Onze functionele zorgcoaches met veel zorgervaring of didactische trainers ondersteunen jouw hierbij in iedere stap.

Omdat iedere zorgorganisatie haar eigen processen hanteert, en daarbij eigen wensen heeft en doelen nastreeft, is de CLB Academy een klant specifiek traject. Voordat de eerste fase gestart wordt, kijken wij eerst goed naar de huidige situatie en de kaders. Wanneer alle neuzen dezelfde kant op staan, gaan wij samen aan de slag.

 

Coaching & advies

Wij coachen en adviseren graag over hoe we de CLB-zorgoplossing (blijvend) kunnen laten aansluiten, zodat deze maximale ondersteuning biedt.

Training

Onze didactisch onderlegde experts trainen verschillende soorten (eind)gebruikers in het juist en effectief gebruik en beheren van de CLB-zorgoplossing.

Begeleiding

We ondersteunen en begeleiden de zorg bij elke stap voor een goede adoptie van de CLB-zorgoplossing en gebruikerstevredenheid van uw zorgverleners.

Klantverhaal Atlant Marken Haven

“CLB beseft hoe belangrijk het is om de juiste kennis over de zorgtechnologie over te brengen. Daarnaast zijn ze ook in staat de vertaalslag te maken tussen de zorg en techniek. Daar ligt hun kracht.” 

Lees Klantverhaal

Meer weten over de CLB Academy?

Wil je weten wat wij voor jouw zorgorganisatie kunnen betekenen op het gebied van coachen, trainen of begeleiding in de zorg? 
Neem dan contact met ons op via 0162 582 900 of info@clb.nl. Wij vertellen je graag meer over onze dienstverlening.
Samen optimaliseren we jouw (zorg)organisatie tot de best mogelijke versie!

Neem contact op