Akoestische bewaking

Akoestische bewaking zorgt ervoor dat u op afstand uw patiënten en cliënten kunt monitoren, maar ook met ze kunt communiceren. Zo houdt uw patiënt of client eigen regie, maar is hun welzijn geborgd én kunt u alsnog op het juiste moment de juiste zorg verlenen. 

Neem contact op

Word uitgerust wakker dankzij akoestische bewaking

De 3e generatie akoestische bewaking van CLB (AB3) maakt het effectiever en efficiënter verlenen van zorg (op afstand) mogelijk. Door middel van audio-analyse worden geluiden, zoals het doortrekken van het toilet, snurken en agressie, herkend en kunnen ongewenste geluiden waar nodig worden weggefilterd. Met AB3 van CLB respecteert u de privacy van uw cliënten en/of patiënten, terwijl hun welzijn toch nauwkeurig wordt gemonitord. Draag ook bij aan goede nachtrust, het terugdringen van ongewenste alarmen en het nóg beter verlenen van de juiste zorg, op het juiste moment, met de juiste prioriteit en kies voor AB3 van CLB.

Client

Altijd gehoord worden.

Zorgmedewerker

Altijd een ‘oortje’ in het zeil, terwijl u zich vrij over de afdeling beweegt.

Zorginstelling

Eenvoudiger verlenen van gerichte zorg, 24/7.

“De oplossingen zijn gebaseerd op de werking van het menselijk oor. De software analyseert en interpreteert geluiden, wat herkenning van onder andere emoties zoals agressie en angst mogelijk maakt.”

– Derek van der Vorst, Directeur Sound Intelligence

IK WIL GRAAG MEER WETEN!

Dat is heel fijn om te horen! Heeft u een vraag of verzoek, bent u geïnteresseerd in een offerte of voelt u meer voor een vrijblijvend gesprek? Neem contact met ons op en wij helpen u graag verder.

Neem contact op

Share This