De zorgcoach

Is uw (zorg)instelling ook op zoek naar meer advies, specialistische begeleiding, kostenbesparing en optimalisatie? Plan dan nu gratis een kennismakingsgesprek!

Neem contact op

Ontmoet onze zorgcoach

U heeft recent of al enige tijd geleden gekozen voor nieuwe zorgtechnologie, oftewel: uw zorgoplossing. Deze innovatieve techniek gaat uw (zorg)organisatie op allerlei cruciale vlakken helpen bij het optimaliseren van uw zorgproces.

Maar, de belangrijkste stap begint misschien pas na uw keuze: het zorgen dat de nieuwe zorgtechnologie op alle vlakken volledig aansluit én blijft aansluiten op uw wensen en behoeften. U schaft een nieuwe zorgoplossing namelijk niet alleen aan voor vandaag, maar ook voor morgen. In heel veel gevallen gaan onze zorgoplossingen namelijk ruim 15 jaar mee. Kortom: het is belangrijk dat uw zorgoplossing al die tijd blijft voldoen aan uw groeiende en/of transformerende wensen en behoeftes.

Om deze reden hebben wij de Zorgcoach in het leven geroepen. Een functionele consultant met veel zorgervaring die u constant begeleidt bij het blijven vinden van het perfecte antwoord op uw zorgvraag –  de zorgbalans: hét punt waarop uw zorgoplossing uw zorgproces optimaal ondersteunt.

Uw zorgbalans

Balans: het is een woord dat in elke organisatie belangrijk is. Wanneer er balans is, is er rust, overzicht en wordt er efficiënt en stressvrij gewerkt. Het startschot voor nóg meer en duurzaam werkplezier. Maar, wanneer heeft uw zorgorganisatie de zorgbalans eigenlijk bereikt? Wanneer mens en technologie optimaal in balans zijn. Oftewel: uw zorgoplossing ondersteunt uw zorgprofessionals en hun processen optimaal. Dat kunt u meten, maar zeker ook voelen. Het resultaat? Diensten verlopen vloeiend, overzichtelijk en stressvrij, u gaat kosten besparen en er ontstaat een fijne werk- en leefomgeving met zorg op het hoogste niveau. Samen met u, gaan wij op zoek naar uw zorgbalans! 

 

Hoe helpt de zorgcoach?

Omdat iedere zorgorganisatie haar eigen processen hanteert en eigen wensen en doelen heeft, werkt de Zorgcoach in algemene zin in fases. Maar, voordat de fases worden gestart, wordt er eerst goed gekeken naar de huidige situatie en de kaders waarbinnen de Zorgcoach aan de slag gaat.

Dit is de voorbereiding. Wanneer alle neuzen dezelfde kant op staan, gaat de Zorgcoach, samen met het aangewezen projectteam (vanuit de zorgorganisatie) aan de slag. In vijf fases (analyseren, adviseren, implementeren, evalueren/ optimaliseren en de duurzaamheidstest) vindt onze Zorgcoach samen met u de perfecte zorgbalans!

Benieuwd naar hoe dit nu in de praktijk werkt? Bekijk dan hier de verschillende usercases van Atlant, Zaans Medisch Centrum en ASVZ! 

Meer informatie? Download het informatieboekje hier.

Wat betekent dit voor u als?

Client

Uw zorgvraag optimaal ingevuld, dankzij de beste zorg op maat.

Zorgmedewerker

Stressvrije werkomgeving met een zorgoplossing die u optimaal ondersteunt.

Zorginstelling

Verhoogde medewerkers- en gebruikerstevredenheid, optimale ondersteuning van uw zorgprofessionals en verhoogde zorgkwaliteit.

“Het is bijzonder om producten te mogen en kunnen maken die worden toegepast in kritische omgevingen en vaak zelfs van levensbelang zijn.”

– Mathijs de Bruin, Managing Director

Meer weten over de zorgcoach?

Heeft u een vraag, bent u geïnteresseerd in een offerte of voelt u meer voor een vrijblijvend gesprek?
Neem contact met ons op en wij helpen u graag verder.

Neem contact op

Share This