De zorgcoach

Is uw (zorg)instelling ook op zoek naar meer advies, specialistische begeleiding, kostenbesparing en optimalisatie? Plan dan nu gratis een kennismakingsgesprek!

Neem contact op

Jouw zorgbalans in kaart met een coach in de zorg

Coachen in de zorg draait bij ons om balans: het is een woord dat in elke organisatie belangrijk is. Wanneer er balans is, is er rust, overzicht en wordt er efficiënt en stressvrij gewerkt. Het is het startschot voor nog meer en duurzaam werkplezier. In de zorg praten wij toepasselijk over de zorgbalans. Maar, wanneer heeft jouw zorgorganisatie zijn of haar zorgbalans eigenlijk bereikt? Wanneer mens en technologie optimaal op elkaar afgestemd zijn. Oftewel: jouw zorgoplossing ondersteunt zorgverleners en hun processen optimaal. Een coach in de gezondheidszorg adviseert je hier graag over.

Ontmoet onze Zorgcoach

De belangrijkste stappen beginnen vaak pas na jouw keuze voor een nieuwe CLB-zorgoplossing, namelijk: het realiseren dat de nieuwe zorgtechnologie op alle vlakken aansluit én blijft aansluiten op de wensen en behoeften van de zorgprocessen en de zorgvraag. 

In veel gevallen gaan onze zorgoplossingen namelijk ruim vijftien jaar mee. Om deze reden hebben wij de Zorgcoach in het leven geroepen. Deze coach in de gezondheidszorg is de brug tussen zorg en technologie. Een functionele consultant met veel zorgervaring die je constant begeleidt bij het vinden van het perfecte antwoord op de veranderende zorgvraag. Zo wordt onze zorgoplossing efficiënt én effectief ingezet.

Mannelijke zorgcoach
Zorgcoaches in bespreking

Hoe helpt de Zorgcoach van CLB?

Omdat iedere zorgorganisatie haar eigen processen hanteert en eigen wensen en doelen heeft, werkt de Zorgcoach in algemene zin in fases. Maar, voordat er wordt gestart, wordt er eerst goed gekeken naar de huidige situatie en de kaders waarbinnen de Zorgcoach aan de slag gaat.

Wanneer alle neuzen dezelfde kant op staan, gaat de coach samen met het aangewezen projectteam (vanuit de zorgorganisatie) aan de slag met coachen in de gezondheidszorg. In vijf fases (analyseren, adviseren, implementeren, evalueren/ optimaliseren en de duurzaamheidstest) vindt onze Zorgcoach samen met jou de perfecte zorgbalans.

Benieuwd naar hoe dit nu in de praktijk werkt? Bekijk dan hier de verschillende usercases van Atlant, Zaans Medisch Centrum en ASVZ!

Meer informatie? Download dan ons informatieboekje hier.

Wat betekent een coach in de zorg voor jou als?

Icoon zorg

Cliënt, patiënt of bewoner

Je ervaart de beste zorg op maat met de hoogste vorm van privacy, veiligheid en bewegingsvrijheid.  

Icoon zorg

Zorgverlener

Een stressvrije werkomgeving met een zorgoplossing die je optimaal ondersteunt. 

zorg icoon

Zorgorganisatie

Verhoogde medewerkers- en gebruikerstevredenheid, optimale ondersteuning van jouw zorgverleners en verhoogde zorgkwaliteit.

Klantverhaal Atlant Marken Haven

“CLB beseft hoe belangrijk het is om de juiste kennis over de zorgtechnologie over te brengen. Daarnaast zijn ze ook in staat de vertaalslag te maken tussen de zorg en techniek. Daar ligt hun kracht.” 

Lees Klantverhaal

Meer weten over de Zorgcoach?

Wil je weten wat wij voor jouw zorgorganisatie kunnen betekenen op het gebied van coachen in de zorg? Wil je direct een van onze coaches in de gezondheidszorg inschakelen voor advies en ondersteuning?

Neem dan contact met ons op via 0162 582 900 of info@clb.nl. Wij vertellen je graag meer over onze dienstverlening. We bekijken wat de beste opties zijn voor jou, zoals onze e-learning modules en persoonlijke ondersteuning. Samen optimaliseren we jouw bedrijf tot de best mogelijke versie!

Neem contact op