THEBOXSYSTEM & De CLB Groep

Samen met THEBOXSYSTEM ontwikkelden wij de nieuwste innovatie op het gebied van wonen met zorg: De Groene Zorgstudio en Het Groene Zorgappartement! 

Neem contact op

 

Duurzame plug & play zorgwoningen

Milieuvriendelijk en modern wonen met veel comfort, privacy, de juiste zorg én ook nog eens op- en afschaalbaar: dat moet toch kunnen? Bij THEBOXSYSTEM en de CLB Groep vinden wij van wel. Immers, als alles dat we doen impact heeft op onze planeet en daarmee onze kwaliteit van leven, dan willen wij die impact zo positief mogelijk maken.

Ontdek daarom de nieuwste innovatie op het gebied van wonen met zorg: de groene studio (26m2) en het groene appartement (40m2)! Dé duurzame plug and play zorgwoningen van Nederlandse bodem, standaard uitgerust met de nieuwste zorgtechnologie verbonden aan ons landelijke, merkonafhankelijke zorgplatform.

 

Circulariteit

Er is een groeiende vraag naar moderne zorgwoningen die snel, aanpasbaar en duurzaam gebouwd kunnen worden. En met duurzaam bedoelen wij niet alleen het gebruik van duurzame materialen en/of bouwmethoden, maar ook de mogelijkheid om na gebruik zoveel mogelijk onderdelen een nieuw leven te kunnen geven óf te hergebruiken: circulariteit. De traditionele manier van bouwen, biedt hier niet altijd een sluitend antwoord op, maar samen kunnen wij dat zeker! Natuurlijk dankzij de groene studio en het groene appartement

Plug and play met modern comfort

Zowel de groene studio als het groene appartement zijn volledig plug and play: zet haar neer waar je wil en kies voor de standaard uitvoering met een basisuitrusting van cutting edge zorgtechnologie of breidt haar uit met onze extra draadloze opties om de ondersteuning, monitoring en beveiliging van de bewoner(s) op maat uit te breiden. Alles kan!

 Wat betekent dit voor jou als?

Cliënt, patiënt of bewoner

Langer zelfstandig en comfortabel kunnen wonen samen met de juiste (medische) zorg.

Zorgverlener

De juiste zorg van hoge kwaliteit op de juiste plek en het juiste moment kunnen bieden.

Zorgorganisatie

De mogelijkheid om hoog, modern wooncomfort aan patiënten, cliënten en/of bewoners te bieden, maar ook flexibel te kunnen inspelen op huisvestingsvraagstukken.

“Als alles dat we doen impact heeft op onze planeet en daarmee onze kwaliteit van leven, dan willen wij die impact zo positief mogelijk maken.”

– Eric Segeren, CEO van THEBOXSYSTEM

Ben jij er klaar voor?

Flexibele huisvesting was nog niet eerder zo compleet en te personaliseren – van interieur tot en met zorgtechnologie. Stel vandaag nog uw eigen Groene Zorgstudio of Groen Zorgappartement met ons samen. Klik op ‘Neem contact op’ en maak een vrijblijvende afspraak! 

Neem contact op