Slimme Videobewaking

De veiligheid van cliënten, patiënten en bewoners dag en nacht waarborgen, zonder zijn of haar privacy onnodig te schenden? Dit kan, volledig molestbestendig, met de slimme videobewaking van CLB.

Neem contact op

Slimme Videobewaking met respect voor privacy

Onze videobewaking 3e generatie (verder: VB3) geeft de cliënt, patiënt of bewoner maximale veiligheid zonder daarbij zijn of haar privacy onnodig te schenden. Dankzij geavanceerde video-analyse (GVA) wordt bijvoorbeeld activiteit en inactiviteit moeiteloos gedetecteerd, waarna er een alarm kan worden gegenereerd. Of dit wel of niet gebeurt, is afhankelijk van de (persoonlijke) instellingen per ruimte of per cliënt, patiënt en/of bewoner. Wordt er een alarm gegenereerd? Dan komt deze direct binnen bij de juiste zorgverlener op de CLB Messenger App en/of het Oproepscherm.

 

De privacy blijft altijd gewaarborgd doordat het alarm in eerste instantie zonder beeld wordt getoond. Dit beeld kan indien nodig met één druk op de knop worden opgevraagd, zodat de zorgverlener meteen een accuraat beeld krijgt van de situatie en snel en effectief kan handelen.

 

3e generatie videobewaking

Onze 3e generatie videobewaking is gebaseerd op de allernieuwste technologie, waardoor het continu bewaken met tientallen camera’s definitief tot het verleden behoort. De zorgverleners kunnen in alle rust vrij over de afdeling bewegen, terwijl zij toch beschikken over de “ogen” waar nodig. Daarnaast werkt het tijdbesparend, door het overbodig maken van de traditionele controlerondes, met als gevolg: meer tijd voor waardevol en persoonlijk contact met jouw cliënten, patiënten of bewoners.

 Wat betekent dit voor jou als?

Cliënt, patiënt en bewoner

Een veilig gevoel, zonder privacy te verliezen.  

Zorgverlener

Rust, dankzij échte vrijheid om over de afdeling te bewegen. Een hogere zorgkwaliteit dankzij snellere en effectievere zorg door betere informatie, alleen waar nodig. 

Zorgorganisatie

Veilige en efficiënte werk- en leefomgeving waarin de privacy wordt gewaarborgd. 

“Dankzij de flexibele opzet van CLB kunnen we het systeem bij de Baalderborg Groep volledig afstemmen op de cliëntspecifieke behoeften.”

– Patrick Leussink, Systeembeheerder ICT & Informatievoorziening

Meer weten over Videobewaking?

Dat is heel fijn om te horen! Heb je een vraag of verzoek, ben je geïnteresseerd in een offerte of voel je meer voor een vrijblijvend gesprek?
Neem contact met ons op en één van onze medewerkers helpen je graag verder.

Neem contact op