Persoonlijke profielen

Heb in één oogopslag alle oproepen, alarmen, cliënt- en/of bewonersgegevens en aanvullende actieknoppen in beeld. Maak kennis met ons Unicontrol2 Oproepscherm en haar persoonlijke profielen: hét centrale hart van jouw zorgorganisatie, dag en nacht. 

Neem contact op

Gepersonaliseerde zorg: het nieuwe normaal

Het CLB Oproepscherm brengt de informatievoorziening en bediening van jouw zorgoplossing samen op één scherm. Naast het ontvangen en afhandelen van meldingen, kunnen binnen het oproepscherm specifieke leef- en zorgpatronen worden ingesteld, volledig afgestemd op jouw cliënt of bewoner en zijn/haar zorgvraag. Deze zogeheten persoonlijke profielen verbeteren de kwaliteit van jouw oproepen en alarmen, verhogen de veiligheid met respect voor privacy én voorkomen alarmmoeheid doordat het alarmen beter ingeregeld zijn.  

 

Een persoonlijk profiel wordt opgesteld op basis van specifieke leef- en zorgpatronen rondom jouw cliënt of bewoner. Denk hierbij aan iets eenvoudigs als bedtijd, muziek luisteren en snurken, maar ook aan complexere patronen als dwalen en valgevaar. Dankzij persoonlijke profielen ontvang je niet zomaar een melding, maar alleen die meldingen die voor jouw cliënt of bewoner belangrijk zijn en wordt de kwaliteit van de gewenste meldingen verbeterd. Ook kun je dankzij persoonlijke profielen ongewenste alarmen voorkomen. Zeker in de nachtzorg, wanneer de bezetting een andere invulling heeft dan overdag, zijn persoonlijke profielen onmisbaar voor effectieve en efficiënte zorg.   

 Wat betekent dit voor jou als?

Cliënt en bewoner

Een persoonlijk profiel volledig afgestemd op jóu waarbij alle voor jouw belangrijke informatie altijd snel en overzichtelijk door jouw zorgverlener kan worden geraadpleegd. 

Zorgverlener

Het ervaren van de rust door optimale ondersteuning dankzij één helder overzicht, gepersonaliseerd voor zij waarvoor jij zorgt. Verleen zo altijd efficiënt de juiste zorg op het juiste moment. 

Zorgorganisatie

Dankzij meer overzicht en personalisatie mogelijkheden ontstaat er rust op de werkvloer en kan er effectief en efficiënt de juiste zorg op het juiste moment worden verleend. 

“Wij zien het als onze maatschappelijke verantwoordelijkheid om zorg elke dag te verbeteren.”

– Niels de Bruin, Algemeen Directeur

Meer weten over Persoonlijke profielen?

Dat is heel fijn om te horen! Heb je een vraag of verzoek, ben je geïnteresseerd in een offerte of voel je meer voor een vrijblijvend gesprek?
Neem contact met ons op en één van onze medewerkers helpen je graag verder.

Neem contact op