Persoonsalarmering

Onze persoonsalarmering met plaatsbepaling waarborgt 24/7 de veiligheid van zorgverleners in (plotseling) kritische omgevingen, waardoor zij met een gerust hart hun werk kunnen doen en zich veilig kunnen voelen in de zorg. Ook in de nacht. 

Neem contact op

Veiligheid #1 met onze persoonsalarmering

Agressie in de zorg komt vandaag de dag helaas te vaak voor. Hoe snel je een alarm kunt slaan is daarom van essentieel belang. Zorgoplossingen die zich richten op persoonsalarmering, krijgen daarom steeds meer – en wat ons betreft de juiste – aandacht. Onze persoonsalarmering is de onmisbare schakel in een veilige werk- en leefomgeving. Veiligheid is immers noodzakelijk om je prettig te voelen op de werkvloer en voor het bieden van de  beste én juiste zorg op de juiste plaats. Daarnaast moet je als client, patiënt of bewoner kunnen vertrouwen op goede en veilige zorg.

 

 

Bij CLB heb je de keuze uit verschillende zorgoplossingen gericht op persoonsalarmering, waarbij de zorgverlener zelf snel en effectief alarm kan slaan in het geval van een dreigende en/of escalerende situatie. Bijvoorbeeld met onze persoonsalarmering met plaatsbepaling in combinatie met de CLB Messenger App: deze zorgoplossing geeft zorgverleners een snelle en veilige mogelijkheid om met één beweging een oproep te maken. Dankzij de nauwkeurige, constant geüpdatete plaatsbepaling, ook wanneer de zorgverlener zich (snel) verplaatst, vindt de opvolging van dergelijke alarmen snel en efficiënt plaats. Beide zijn cruciale ingrediënten bij het zo goed mogelijk benaderen en oplossen van een kritische situatie. Op die manier kan iedere medewerker zich veilig voelen in de zorg. 

 

 Wat betekent dit voor jou als?

Cliënt, patiënt en bewoner

Een veilige leefomgeving waardoor er meer ruimte is voor rust en ontspanning.  

Zorgverlener

Altijd met een gerust hart en veilig gevoel aan het werk zijn, ook in de nacht. 

Zorgorganisatie

Het iedere dag opnieuw faciliteren van een veilige werk- en leefomgeving voor jouw zorgverleners en hun cliënten, patiënt en/of bewoners. 

“We hebben allemaal maar één doel: de kwaliteit van zorg continu verhogen.”

– Francisca Huisjes, Teamleider Nachtzorg

Meer weten over Persoonsalarmering?

Dat is heel fijn om te horen. Heb je een vraag, wil je graag advies van één van onze experts of voel je meer voor een vrijblijvende kennismaking met demonstratie? Neem contact met ons op en wij helpen je graag verder.

Neem contact op