Persoonsalarmering

Onze persoonsalarmering met plaatsbepaling waarborgt 24/7 de veiligheid van zorgverleners in (plotseling) kritische omgevingen, waardoor zij met een gerust hart hun werk kunnen doen en zich veilig kunnen voelen in de zorg. Ook in de nacht. 

Neem contact op

Veiligheid #1 met onze persoonsalarmering

Veilig je werk kunnen doen in de zorg: het is een basisbehoefte van iedere zorgorganisatie en haar zorgverlener bij het bieden van de beste én juiste zorg op de juiste plaats. Zorgoplossingen die zich richten op persoonsalarmering, krijgen daarom steeds meer – en wat ons betreft de juiste – aandacht. Onze persoonsalarmering is de onmisbare schakel in een veilige werk- en leefomgeving.

 

Bij CLB heb je de keuze uit verschillende zorgoplossingen gericht op persoonsalarmering, waarbij de zorgverlener zelf snel en effectief alarm kan slaan in het geval van een dreigende en/of escalerende situatie. Bijvoorbeeld met onze persoonsalarmering met plaatsbepaling in combinatie met de CLB Messenger App: deze zorgoplossing geeft zorgverleners een snelle en veilige mogelijkheid om met één beweging een nood- of assistentieoproep te maken. Dankzij de nauwkeurige, constant geüpdatete plaatsbepaling, ook wanneer de zorgverlener zich (snel) verplaatst, vindt de opvolging van dergelijke alarmen snel en efficiënt plaats. Beide zijn cruciale ingrediënten bij het zo goed mogelijk benaderen en oplossen van een kritische situatie. Op die manier kan iedere medewerker zich veilig voelen in de zorg. 

 

 Wat betekent dit voor jou als?

Cliënt, patiënt en bewoner

Een veilige leefomgeving waardoor er meer ruimte is voor rust en ontspanning.  

Zorgverlener

Altijd met een gerust hart en veilig gevoel aan het werk zijn, ook in de nacht. 

Zorgorganisatie

Het iedere dag opnieuw faciliteren van een veilige werk- en leefomgeving voor jouw zorgverleners en hun cliënten, patiënt en/of bewoners. 

“We hebben allemaal maar één doel: de kwaliteit van zorg continu verhogen.”

– Francisca Huisjes, Teamleider Nachtzorg

Meer weten over Persoonsalarmering?

Dat is heel fijn om te horen! Heb je een vraag of verzoek, ben je geïnteresseerd in een offerte of voel je meer voor een vrijblijvend gesprek?
Neem contact met ons op en één van onze medewerkers helpen je graag verder.

Neem contact op