Nieuws

Benieuwd hoe we je kunnen helpen?

Neem contact op

Waar zijn wij op dit moment mee bezig? Wat komt er binnenkort aan? En wat hebben wij onlangs gepubliceerd? Dit en meer ontdek je hier. Volledig op de hoogte blijven? Volg ons via social media of meld je aan voor de nieuwsbrief.

Noodzaak van medische technologie in de aanpak tegen personeelstekorten

Noodzaak van medische technologie in de aanpak tegen personeelstekorten

In 2031 komen de ouderenzorg en ziekenhuiszorg samen 98.000 zorgverleners tekort. Tegelijkertijd heeft het goed implementeren en gebruiken van bestaande medische technologie de potentie om 110.000 zorgverleners vrij te spelen. Dat blijkt uit het Gupta Strategists rapport in opdracht van FME.

Week van de Innovatieve Zorg

Week van de Innovatieve Zorg

De Week van de Innovatieve Zorg is in volle gang. Dit is de week waarin MedTech NL, FME en de overheid samen gaan werken om de grote rol van zorgtechnologie in het bestrijden en voorkomen van tekorten in de zorg onmiskenbaar duidelijk te maken. Klik om meer te lezen!

Rode Kruis Ziekenhuis

Rode Kruis Ziekenhuis

Samen met het Rode Kruis Ziekenhuis hebben wij afgelopen week een mooie stap gezet naar een nóg veiliger ziekenhuis, onder andere dankzij ons nieuwe Verpleegoproepsysteem.

Welkom Vivent Zorg!

Welkom Vivent Zorg!

Met trots mogen wij onze onze (klant)familie uitbreiden met Vivent! ️Een prachtig project waar wij al hun 5 woonzorglocaties met in totaal 421 kamers gaan uitrusten met onze slimme zorgtechnologie. Wij kijken enorm uit naar deze samenwerking.

Subsidieronde Implementatie- en opschalingscoaching

Subsidieronde Implementatie- en opschalingscoaching

Wil jij graag onze zorgcoach inzetten, maar is er dit jaar geen budget voor? Dan kun je nu tot €5.000,- aanvragen dankzij de mooie Zorg voor Innoveren regeling van ZonMw gericht op een implementatie- en/of opschalingscoach. Inschrijven voor ronde 7 kan vanaf vandaag (einddatum 16 mei).

CLB Smart Sensoring is coming

CLB Smart Sensoring is coming

CLB Smart Sensoring, de slimste zorgoplossing voor preventie en detectie, is de nieuwste artificial intelligence gedreven sensorische zorgoplossing van CLB. CLB Smart Sensoring detecteert zelfstandig gedragingen, objecten en personen en alarmeert de juiste zorgverlener automatisch wanneer nodig. Geen alarm? Dan is alles in orde. Onze alarmering kan volledig geanonimiseerd, waardoor de betreffende zorgverlener of cliënt niet herkenbaar is.

In actie voor Oekraïne

In actie voor Oekraïne

Woorden schieten tekort. Ook wij zijn verbijsterd en diep geraakt door de situatie in en rondom Oekraïne. De CLB Groep staat al meer dan 40 jaar voor betere zorg door innovatie. En zorg is er voor iedereen, altijd. Klik en lees meer over wat wij samen met onze collega’s hebben bijgedragen en over wat jij kunt doen. Dank je wel!

Merkonafhankelijkheid

Merkonafhankelijkheid

Wij vinden het belangrijk dat jij de vrijheid en controle behoudt over wat het beste bij jouw zorgorganisatie past. Daarom is ons softwareplatform open, merkonafhankelijk en vendor-lock vrij opgebouwd met maar liefst 140 reeds gerealiseerde koppelingen. Bij ons is elk koppelvlak, ongeacht merk of fabricaat, tegen een vaste prijs mogelijk. En met een doorlooptijd van maar 2 à 3 maanden.

NOK, Philips en de CLB Groep bundelen krachten voor thuismonitoring

NOK, Philips en de CLB Groep bundelen krachten voor thuismonitoring

De druk op Nederlandse ziekenhuisbedden blijft groot. Door te starten met thuismonitoring van patiënten na een maagverkleining, kan de Nederlandse Obesitas Kliniek (NOK) zorg blijven leveren aan mensen met obesitas, en kunnen patiënten sneller naar huis.

Ik wil graag meer weten!

Dat is heel fijn om te horen. Heb je een vraag of verzoek, ben je geïnteresseerd in een offerte of voel je meer voor een vrijblijvend gesprek?
Neem contact met ons op en wij helpen je graag verder.

Neem contact op