Nieuws

Benieuwd hoe we je kunnen helpen?

Neem contact op

Waar zijn wij op dit moment mee bezig? Wat komt er binnenkort aan? En wat hebben wij onlangs gepubliceerd? Dit en meer ontdek je hier. Volledig op de hoogte blijven? Volg ons via social media of meld je aan voor de nieuwsbrief.

Wet Zorg en Dwang

Wet Zorg en Dwang

Bij CLB ondersteunen wij jouw zorgorganisatie graag bij het vinden van de best passende, minst vrijheidsbeperkende maatregel. Ben je benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen om het proces dat bij de Wet Zorg en Dwang komt kijken optimaal te doorlopen? Lees hier meer!

Het totaalconcept voor jouw ouderenzorgorganisatie

Het totaalconcept voor jouw ouderenzorgorganisatie

De aankomende jaren neemt de vergrijzing rap toe – inclusief complexere zorg – tegenover het afnemen van het aantal beschikbare zorgverleners. Het is cruciaal dat hun zo goed als mogelijk worden ondersteund om de beste zorg te kunnen blijven verlenen. Doelmatige zorg met inzet van technologie voor nu en straks is hier het antwoord op.

NIEUW! The Distancer

NIEUW! The Distancer

Maak kennis met de nieuwste innovatie op het gebied van de 1,5 meter samenleving: The Distancer. Deze prikkelvrije, stand alone en universele hanger van autosleutelformaat vertelt de persoon die op je afloopt, dankzij een eenvoudig stoplichtprincipe, direct of diegene zich binnen, precies op of buiten de 1,5 meter van jou bevindt.

Veilig en gezellig Pasen vieren

Veilig en gezellig Pasen vieren

Dit jaar zal Pasen een stuk anders lopen dan we gewend zijn:we hebben wereldwijd te maken met COVID-19. Lees hier een aantal veilige en toch gezellige tips die ons marketingteam heeft verzameld om van jouw Pasen, hoe groot of klein ook, een gezonde en gezellige te maken!

Officiële mededeling Coronavirus (COVID-19)

Officiële mededeling Coronavirus (COVID-19)

In het kader van het Coronavirus (COVID-19) stellen wij u middels dit bericht op de hoogte van maatregelen die de CLB Groep heeft genomen om de veiligheid van haar medewerkers, klanten en partners te waarborgen. Klik hier en download onze officiële mededeling Coronavirus!

Samen één tijdens de week tegen eenzaamheid

Samen één tijdens de week tegen eenzaamheid

van 1 t/m 8 oktober was het de Week tegen Eenzaamheid! CLB, deed mee! Hoe? Door een ontzettend leuke en warme (interne) activiteitenweek, waarmee onze medewerkers een steentje kunnen bijdrage in de strijd tegen eenzaamheid!

Evenementen

Wij verwelkomen je graag bij een van onze volgende evenementen:

Ik wil graag meer weten!

Dat is heel fijn om te horen. Heb je een vraag of verzoek, ben je geïnteresseerd in een offerte of voel je meer voor een vrijblijvend gesprek?
Neem contact met ons op en wij helpen je graag verder.

Neem contact op

Share This