Nieuws

Benieuwd hoe we je kunnen helpen?

Neem contact op

Waar zijn wij op dit moment mee bezig? Wat komt er binnenkort aan? En wat hebben wij onlangs gepubliceerd? Dit en meer ontdek je hier. Volledig op de hoogte blijven? Volg ons via social media of meld je aan voor de nieuwsbrief.

CLB Innovatiedag

CLB Innovatiedag

Gisteren stond in het teken van de eerste CLB Innovatiedag. Samen met onze leden van het innovatiepanel kwamen we bij elkaar en gaven we een terugblik op onze behaalde successen en pijlers voor het aankomende jaar. Daarnaast gaven we de allereerste live demo van de...

Fijne feestdagen

Fijne feestdagen

Namens de hele CLB Groep willen wij onze klanten, partners en collega’s bedanken voor een onvergetelijk 2022: het jaar waarin wij ons all-time-high record van nieuwe opdrachten in één jaar hebben verpletterd, internationaal harder groeien dan ooit en de release van...

Doneer ook en laat Sami’s droom uitkomen

Doneer ook en laat Sami’s droom uitkomen

Het is the season of giving en dit jaar zet de CLB Groep zich in voor een prachtig doel: Sami’s lang gekoesterde droom uit laten komen door hem, zijn broertje Adam en moeder Jessica te verrassen met een reis naar Disneyland Parijs! Sami, een lief, dapper en vrolijk...

Amarant & CLB gaan een nieuwe overeenkomst aan!

Amarant & CLB gaan een nieuwe overeenkomst aan!

Innoveren in de zorg doe je samen. Amarant & CLB werken al 20 jaar samen en wij zijn enorm trots om deze samenwerking voort te zetten met de gunning van een nieuwe overeenkomst. Meer weten? Klik en lees meer.

Implementatie en adoptie van zorgtechnologie

Implementatie en adoptie van zorgtechnologie

Met de implementatie van zorgtechnologie verandert er veel. Hierbij is de adoptie, ofwel het ‘omarmen en eigen maken’, het belangrijkste onderdeel. Hier ligt voor de zorgverleners de grootste uitdaging. Weten hoe wij kunnen helpen om te zorgen dat alle gebruikers de nieuwe zorgoplossing omarmen?

NIEUW | Onze Suite 3.10 is hier!

NIEUW | Onze Suite 3.10 is hier!

Onze nieuwste softwarerelease Suite 3.10 is beschikbaar! Met meer dan 30 nieuwe features voor de CLB Messenger applicatie en het merkonafhankelijke softwareplatform, zijn er fantastische nieuwe mogelijkheden voor élke zorgorganisatie. Wil ook jij meer weten?

Week tegen Eenzaamheid

Week tegen Eenzaamheid

De Week tegen Eenzaamheid  is gestart. Ook dit jaar dragen wij, met onze mooie Laat Jouw Blauwe Hart Spreken CLB-kaartenactie, een steentje bij. Wij dagen onze collega’s uit om zoveel mogelijk kaarten te schrijven voor de patiënten, cliënten of bewoner van een aantal klanten die vandaag, morgen en/of tijdens de feestdagen een lichtpuntje kunnen gebruiken. 

Amerpoort & CLB: Klaar voor de toekomst!

Amerpoort & CLB: Klaar voor de toekomst!

Amerpoort & CLB tekenen voor de voortzetting van de samenwerking voor de komende vijf jaar. Een belangrijke stap is dat de centrale zorgoplossing wordt ondergebracht bij CLB met behulp van CLB Hosting Security. Deze keuze levert Amerpoort een veilige en betrouwbare werking op met een zeer hoge beschikbaarheid.

Ontdek de CLB Smart Sensoring animatie!

Ontdek de CLB Smart Sensoring animatie!

Wil jij agressie, vallen, dwalen en erger voorkomen zonder in te leveren op de vrijheid en privacy van jouw patiënten, cliënten en bewoners? En tegelijkertijd een lagere werkdruk en meer overzicht ervaren? Ontdek dan CLB Smart Sensoring: ’s werelds nieuwste zorgoplossing en jouw 24/7 virtuele collega!

Ik wil graag meer weten!

Dat is heel fijn om te horen. Heb je een vraag of verzoek, ben je geïnteresseerd in een offerte of voel je meer voor een vrijblijvend gesprek?
Neem contact met ons op en wij helpen je graag verder.

Neem contact op