Waar zijn wij op dit moment mee bezig? Wat komt er binnenkort aan? En wat hebben wij onlangs gepubliceerd? Dit en meer ontdek je hier. Volledig op de hoogte blijven? Volg ons via social media of meld je aan voor de nieuwsbrief!

  • by clb

    De allereerste CLB Zorggids is uit! Met trots brengen wij de eerste CLB Zorggids uit! Wat voorheen de Releasenote was, is nu de CLB Zorggids. De gids waarin u niet alleen alles kunnen lezen over nieuwste versie van ons softwarepakket Unicontrol, maar ook over de toegevoegde waarde van deze functionaliteiten en onze andere zorgoplossingen en diensten. Vraag hem nu aan bij uw klantteam, dan wordt het boekje binnenkort persoonlijk aan uw overhandigd!

  • by clb

    Nieuwe kinderafdeling van het IJsselland Ziekenhuis heeft de primeur! Bij het IJsselland Ziekenhuis waren de ingebruikname van de nieuwe kinderafdeling en de couveusesuites het startsein om live te gaan met MDDG in combinatie met MOS+!

  • by clb

    CLBeer: wie is dat? CLBeer: een lief en schattig beertje met een groot hart die de leukste avonturen beleeft. 🐻💙 CLBeer is in het leven geroepen als de mascotte van CLB en het is onze manier om de zachte kant van zorg te laten zien.

Meer Nieuws

Downloads

Wij publiceren regelmatig white papers en cases over interessante ontwikkelingen binnen en buiten ons bedrijf. Laat u inspireren!