Nieuws

Benieuwd hoe we je kunnen helpen?

Neem contact op

Waar zijn wij op dit moment mee bezig? Wat komt er binnenkort aan? En wat hebben wij onlangs gepubliceerd? Dit en meer ontdek je hier. Volledig op de hoogte blijven? Volg ons via social media of meld je aan voor de nieuwsbrief.

Agressie in de zorg

Agressie in de zorg

Uit het onderzoek van NU’91, blijkt dat maar liefst 60% van de zorgverleners last heeft van agressie tijdens hun werk. Het antwoord? CLB Akoestische Bewaking met agressiedetectie: de zorgoplossing die de veiligheid van zorgverleners vergroot door vroegtijdig en automatisch alarm te slaan, zodat escalaties kunnen worden voorkomen.

Ontdek onze exclusieve jubileumacties!

Ontdek onze exclusieve jubileumacties!

Wij hebben iets fantastisch met je te vieren, namelijk ons 40-jarige jubileum! Want, zonder jou als onderdeel van onze geweldige klantfamilie, hadden wij deze mijlpaal immers nooit kunnen bereiken. Met trots stellen wij jou daarom vandaag voor aan onze jubileumacties!

Jeroen Bosch Ziekenhuis kiest voor CLB & Itémedical

Jeroen Bosch Ziekenhuis kiest voor CLB & Itémedical

Met trots breiden wij onze klantfamilie uit met het Jeroen Bosch Ziekenhuis! Na een gedegen selectieprocedure, is er gekozen voor de combinatie CLB Groep en Itémedical als partner voor vandaag, morgen en de toekomst.

Beter, gelukkiger en veiliger: training en coaching in de zorg

Beter, gelukkiger en veiliger: training en coaching in de zorg

Dagelijks gebruiken wereldwijd duizenden zorgverleners de zorgoplossingen van CLB. Zorgoplossingen waarbij maximaal wordt geïnvesteerd op het gebied van gebruikersvriendelijkheid, veiligheid en innovatie. Precies daarvoor hebben wij training en coaching ontwikkeld, speciaal voor de zorg.

Avans Hogeschool & CLB

Avans Hogeschool & CLB

Voor hun CLB onderzoeksopdracht ‘Bedenk de Zorgoplossing van de Toekomst’ kreeg een selectie energieke Avans Hogeschool Mens en Techniek studenten deze week haar tweede coronaproof college.

Ultieme veiligheid voor GGZ

Ultieme veiligheid voor GGZ

In de geestelijke gezondheidszorg is één ding heel belangrijk: een veilige werk- en leefomgeving voor zowel de patiënt als de zorgverlener. Bij ons vind je daarom een zorgoplossing die maximaal in die basisbehoefte voorziet. En, ook nog eens de meest innovatieve zorgoplossing is van dit moment. Klik en lees gauw verder!

De CLB Groep bestaat 40 jaar!

De CLB Groep bestaat 40 jaar!

Vandaag is een bijzondere dag in deze bijzondere tijd, want de CLB Groep bestaat 40 jaar! Op 1 februari 1981 werd onze naam officieel geregistreerd bij de Kamer van Koophandel in Amsterdam.

Zorgcoach inzetten met Zorg voor Innoveren

Zorgcoach inzetten met Zorg voor Innoveren

Wil jij graag onze Zorgcoach inzetten, maar is er dit jaar geen budget voor? Dan kun je nu tot €5.000,- aanvragen dankzij de mooie Zorg voor Innoveren regeling van ZonMw gericht op een implementatie- en/of opschalingscoach.

ASVZ kiest voor onze AB3 én AB4

ASVZ kiest voor onze AB3 én AB4

Na een succesvolle proof of concept (POC) in 150 ruimtes, heeft ASVZ besloten om de hele zorginstelling uit te rusten met onze state-of-the-art akoestische bewaking (3e en 4e generatie)!

Evenementen

Wij verwelkomen je graag bij een van onze volgende evenementen:

Ik wil graag meer weten!

Dat is heel fijn om te horen. Heb je een vraag of verzoek, ben je geïnteresseerd in een offerte of voel je meer voor een vrijblijvend gesprek?
Neem contact met ons op en wij helpen je graag verder.

Neem contact op