Nieuws

Benieuwd hoe we je kunnen helpen?

Neem contact op

Waar zijn wij op dit moment mee bezig? Wat komt er binnenkort aan? En wat hebben wij onlangs gepubliceerd? Dit en meer ontdek je hier. Volledig op de hoogte blijven? Volg ons via social media of meld je aan voor de nieuwsbrief.

Zorgcoach inzetten met Zorg voor Innoveren

Zorgcoach inzetten met Zorg voor Innoveren

Wil jij graag onze Zorgcoach inzetten, maar is er dit jaar geen budget voor? Dan kun je nu tot €5.000,- aanvragen dankzij de mooie Zorg voor Innoveren regeling van ZonMw gericht op een implementatie- en/of opschalingscoach.

ASVZ kiest voor onze AB3 én AB4

ASVZ kiest voor onze AB3 én AB4

Na een succesvolle proof of concept (POC) in 150 ruimtes, heeft ASVZ besloten om de hele zorginstelling uit te rusten met onze state-of-the-art akoestische bewaking (3e en 4e generatie)!

Hogeschool Avans en CLB bundelen krachten

Hogeschool Avans en CLB bundelen krachten

Samen met partner Hogeschool Avans werken wij dit jaar aan een aantal mooie trajecten gericht op het ondersteunen, laten groeien én vinden van zorgtechnologietalent.

Nieuwe klant OLVG locatie West

Nieuwe klant OLVG locatie West

Wij gaan onze (klant)familie uitbreiden met OLVG locatie West! Samen kijken we uit naar ons krachtige partnership en een mooi traject met ons verpleegoproepsysteem.

Fijne feestdagen en een gezond 2021!

Fijne feestdagen en een gezond 2021!

Namens de hele CLB Groep wensen wij jullie mooie feestdagen en een heel gezond en gelukkig nieuwjaar! Laten we goed voor elkaar blijven zorgen, zeker tijdens deze donkere dagen. Wij kijken uit naar 2021: het jaar dat de CLB Groep haar 40-jarige jubileum mag vieren!

Wij zijn verhuisd!

Wij zijn verhuisd!

Vanaf dinsdag 15 december 2020 ben je van harte welkom op ons nieuwe adres in Oosterhout! In verband met de COVID-19 maatregelen, verzoeken wij onze bezoekers vanzelfsprekend met klem om bezoeken te beperken tot de absolute noodzakelijke. Dit voor ieders veiligheid.

Wij gaan verhuizen!

Wij gaan verhuizen!

Wij stellen u, ook via deze weg, met veel plezier op de hoogte van onze aanstaande verhuizing en bijbehorende adreswijziging. Maar, onze verhuizing heeft wel een directe impact op bezoeken en post- en pakketleveringen die voor CLB Integrated Solutions B.V. bestemd zijn. Klik en lees gauw verder!

Wet Zorg en Dwang

Wet Zorg en Dwang

Bij CLB ondersteunen wij jouw zorgorganisatie graag bij het vinden van de best passende, minst vrijheidsbeperkende maatregel. Ben je benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen om het proces dat bij de Wet Zorg en Dwang komt kijken optimaal te doorlopen? Lees hier meer!

Evenementen

Wij verwelkomen je graag bij een van onze volgende evenementen:

Ik wil graag meer weten!

Dat is heel fijn om te horen. Heb je een vraag of verzoek, ben je geïnteresseerd in een offerte of voel je meer voor een vrijblijvend gesprek?
Neem contact met ons op en wij helpen je graag verder.

Neem contact op