Waar zijn wij op dit moment mee bezig? Wat komt er binnenkort aan? En wat hebben wij onlangs gepubliceerd? Dit en meer ontdek je hier. Volledig op de hoogte blijven? Volg ons via social media of meld je aan voor de nieuwsbrief!

  • by clb

    Ontmoet onze klantteams! Bij CLB staat de klant altijd op nummer één en daarom hebben wij vandaag iets te vieren! Vanuit onze visie ‘betere zorg door innovatie’ hebben wij intern namelijk een belangrijke, verfrissende stap gezet. Wij introduceren vanaf vandaag met trots: onze klantteams!

  • by clb

    Atlas: "An icon of a sustainable university." Met de (her)opening van het Atlas gebouw op de TU Eindhoven campus deze maand, is Nederland een nieuwe binnenkomer van de Top 3 Duurzaamste Gebouwen rijker. Één van de eerste faculteiten die haar intrek neemt in het nieuwe gebouw, is Industrial Design. Deze faculteit heeft sinds 2019 een officieel partnership met CLB op het gebied van talent en onderwijs.

  • by clb

    Hét zorgevenement van het jaar! Maandag 3 december a.s. is het zover: het exclusieve Zorg in de Toekomst Seminar vindt plaats! Het evenement is helaas helemaal vol, maar u kunt op de hoogte blijven van de dag via onze socialmediakanalen. Hieronder ontdekt u de sprekers van deze editie!

Meer Nieuws

Evenementen

Wij verwelkomen je graag bij een van onze volgende evenementen:

Downloads

Wij publiceren regelmatig white papers en cases over interessante ontwikkelingen binnen en buiten ons bedrijf. Laat u inspireren!