Nieuws

Benieuwd hoe we je kunnen helpen?

Neem contact op

Waar zijn wij op dit moment mee bezig? Wat komt er binnenkort aan? En wat hebben wij onlangs gepubliceerd? Dit en meer ontdek je hier. Volledig op de hoogte blijven? Volg ons via social media of meld je aan voor de nieuwsbrief.

Amerpoort & CLB: Klaar voor de toekomst!

Amerpoort & CLB: Klaar voor de toekomst!

Amerpoort & CLB: Klaar voor de toekomst! Ruim 8 jaar geleden heeft Amerpoort met CLB een overeenkomst gesloten voor de levering en onderhoud van hun CLB-systeem. Deze overeenkomst had een bijzonder karakter. Het bevatte namelijk uitgebreide prestatie indicatoren...

Ontdek de CLB Smart Sensoring animatie!

Ontdek de CLB Smart Sensoring animatie!

Wil jij agressie, vallen, dwalen en erger voorkomen zonder in te leveren op de vrijheid en privacy van jouw patiënten, cliënten en bewoners? En tegelijkertijd een lagere werkdruk en meer overzicht ervaren? Ontdek dan CLB Smart Sensoring: ’s werelds nieuwste zorgoplossing en jouw 24/7 virtuele collega!

NU.nl over de noodzaak van technologie in de zorg

NU.nl over de noodzaak van technologie in de zorg

NU.nl over de noodzaak van technologie in de zorg Bestaande zorgtechnologie kan 110.000 zorgverleners vrijspelen door ze adequaat te ondersteunen. Zo worden tijdrovende taken als monitoring, administratie, controlesrondes en het zoeken van hulpmiddelen verlicht en...

Livegang bij Jeroen Bosch Ziekenhuis

Livegang bij Jeroen Bosch Ziekenhuis

Het Jeroen Bosch Ziekenhuis is gisteren live gegaan. Als Medische Messagebroker fungeren wij daar als hèt snelwegennetwerk waar je op mag vertrouwen om alle relevante alarmen, oproepen en berichten realtime bij de juiste zorgverlener af te leveren. Meer weten? Klik!

Noodzaak medische technologie bij tekorten

Noodzaak medische technologie bij tekorten

In 2031 komen de ouderenzorg en ziekenhuiszorg samen 98.000 zorgverleners tekort. Tegelijkertijd heeft het goed implementeren en gebruiken van bestaande medische technologie de potentie om 110.000 zorgverleners vrij te spelen. Dat blijkt uit het Gupta Strategists rapport in opdracht van FME.

Week van de Innovatieve Zorg

Week van de Innovatieve Zorg

De Week van de Innovatieve Zorg is in volle gang. Dit is de week waarin MedTech NL, FME en de overheid samen gaan werken om de grote rol van zorgtechnologie in het bestrijden en voorkomen van tekorten in de zorg onmiskenbaar duidelijk te maken. Klik om meer te lezen!

Rode Kruis Ziekenhuis

Rode Kruis Ziekenhuis

Samen met het Rode Kruis Ziekenhuis hebben wij afgelopen week een mooie stap gezet naar een nóg veiliger ziekenhuis, onder andere dankzij ons nieuwe Verpleegoproepsysteem.

Welkom Vivent Zorg!

Welkom Vivent Zorg!

Met trots mogen wij onze onze (klant)familie uitbreiden met Vivent! ️Een prachtig project waar wij al hun 5 woonzorglocaties met in totaal 421 kamers gaan uitrusten met onze slimme zorgtechnologie. Wij kijken enorm uit naar deze samenwerking.

Subsidie voor opschalingscoach

Subsidie voor opschalingscoach

Wil jij graag onze zorgcoach inzetten, maar is er dit jaar geen budget voor? Dan kun je nu tot €5.000,- aanvragen dankzij de mooie Zorg voor Innoveren regeling van ZonMw gericht op een implementatie- en/of opschalingscoach. Inschrijven voor ronde 7 kan vanaf vandaag (einddatum 16 mei).

Ik wil graag meer weten!

Dat is heel fijn om te horen. Heb je een vraag of verzoek, ben je geïnteresseerd in een offerte of voel je meer voor een vrijblijvend gesprek?
Neem contact met ons op en wij helpen je graag verder.

Neem contact op