Nieuws

Benieuwd hoe we u kunnen helpen?

Neem contact op

Waar zijn wij op dit moment mee bezig? Wat komt er binnenkort aan? En wat hebben wij onlangs gepubliceerd? Dit en meer ontdek je hier. Volledig op de hoogte blijven? Volg ons via social media of meld je aan voor de nieuwsbrief!

Officiële mededeling Coronavirus (COVID-19)

Officiële mededeling Coronavirus (COVID-19)

In het kader van het Coronavirus (COVID-19) stellen wij u middels dit bericht op de hoogte van maatregelen die de CLB Groep heeft genomen om de veiligheid van haar medewerkers, klanten en partners te waarborgen. Klik hier en download onze officiële mededeling Coronavirus!

Samen één tijdens de week tegen eenzaamheid

Samen één tijdens de week tegen eenzaamheid

van 1 t/m 8 oktober was het de Week tegen Eenzaamheid! CLB, deed mee! Hoe? Door een ontzettend leuke en warme (interne) activiteitenweek, waarmee onze medewerkers een steentje kunnen bijdrage in de strijd tegen eenzaamheid!

Het winnende team van TU/e Career Day 2019

Het winnende team van TU/e Career Day 2019

Na enkele uren brainstormen, tekenen en testen, werd de sessie afgesloten met acht eindpresentaties. Team Delight kwam, na kort overleg van de jury, unaniem als winnaar uit de bus!

CLB & TU/e Career Day 2019

CLB & TU/e Career Day 2019

Op 29 mei a.s. nemen wij deel aan de Eindhoven University of Technology Career Day 2019! ️Ruim 150 studenten werken daar aan diverse zorgtechnologie business cases, waaronder één van ons gericht op gebruiksvriendelijkheid.

Talent & Innovatie Seminar 2019

Talent & Innovatie Seminar 2019

Dit jaar wordt ons seminar, met als thema Talent & Innovatie (in de zorg), wéér een stapje groter! Samen met een feestelijk en inspirerend programma, verschillende uptempo sprekers, een bijzondere gastspreker, live muziek en nog veel meer

Ontmoet onze klantteams!

Ontmoet onze klantteams!

Bij CLB staat de klant altijd op nummer één en daarom hebben wij vandaag iets te vieren! Vanuit onze visie ‘betere zorg door innovatie’ hebben wij intern namelijk een belangrijke, verfrissende stap gezet.

Evenementen

Wij verwelkomen je graag bij een van onze volgende evenementen:

IK WIL GRAAG MEER WETEN!

Dat is heel fijn om te horen! Heeft u een vraag of verzoek, bent u geïnteresseerd in een offerte of voelt u meer voor een vrijblijvend gesprek? Neem contact met ons op en wij helpen u graag verder.

Neem contact op

Share This