Waar zijn wij op dit moment mee bezig? Wat komt er binnenkort aan? En wat hebben wij onlangs gepubliceerd? Dit en meer ontdek je hier. Volledig op de hoogte blijven? Volg ons via social media of meld je aan voor de nieuwsbrief!

  • by clb

    CLBeer: wie is dat? CLBeer: een lief en schattig beertje met een groot hart die de leukste avonturen beleeft. 🐻💙 CLBeer is in het leven geroepen als de mascotte van CLB en het is onze manier om de zachte kant van zorg te laten zien.

  • by clb

    Samen één tijdens de week tegen eenzaamheid van 1 t/m 8 oktober was het de Week tegen Eenzaamheid! CLB, deed mee! Hoe? Door een ontzettend leuke en warme (interne) activiteitenweek, waarmee onze medewerkers een steentje kunnen bijdrage in de strijd tegen eenzaamheid! Zoals door het schrijven van kerstkaarten aan eenzame ouderen en het opnemen van verhalen voor mensen met een verstandelijke beperking.

  • by clb

    De (ouderen)zorg verbeteren: dat krijgen we alleen samen voor elkaar! Daarom zaten wij op dinsdag 1 oktober samen met FME zorg en een paar bewoners van Savant Zorg rond de tafel. Het was een bijzonder open en vruchtbare bijeenkomst!

Meer Nieuws

Downloads

Wij publiceren regelmatig white papers en cases over interessante ontwikkelingen binnen en buiten ons bedrijf. Laat u inspireren!