Nieuws

Benieuwd hoe we u kunnen helpen?

Neem contact op

Waar zijn wij op dit moment mee bezig? Wat komt er binnenkort aan? En wat hebben wij onlangs gepubliceerd? Dit en meer ontdek je hier. Volledig op de hoogte blijven? Volg ons via social media of meld je aan voor de nieuwsbrief!

NIEUW! The Distancer

NIEUW! The Distancer

Maak kennis met de nieuwste innovatie op het gebied van de 1,5 meter samenleving: The Distancer. Deze prikkelvrije, stand alone en universele hanger van autosleutelformaat vertelt de persoon die op je afloopt, dankzij een eenvoudig stoplichtprincipe, direct of diegene zich binnen, precies op of buiten de 1,5 meter van jou bevindt.

Veilig en gezellig Pasen vieren

Veilig en gezellig Pasen vieren

Dit jaar zal Pasen een stuk anders lopen dan we gewend zijn:we hebben wereldwijd te maken met COVID-19. Lees hier een aantal veilige en toch gezellige tips die ons marketingteam heeft verzameld om van jouw Pasen, hoe groot of klein ook, een gezonde en gezellige te maken!

Officiële mededeling Coronavirus (COVID-19)

Officiële mededeling Coronavirus (COVID-19)

In het kader van het Coronavirus (COVID-19) stellen wij u middels dit bericht op de hoogte van maatregelen die de CLB Groep heeft genomen om de veiligheid van haar medewerkers, klanten en partners te waarborgen. Klik hier en download onze officiële mededeling Coronavirus!

Samen één tijdens de week tegen eenzaamheid

Samen één tijdens de week tegen eenzaamheid

van 1 t/m 8 oktober was het de Week tegen Eenzaamheid! CLB, deed mee! Hoe? Door een ontzettend leuke en warme (interne) activiteitenweek, waarmee onze medewerkers een steentje kunnen bijdrage in de strijd tegen eenzaamheid!

Het winnende team van TU/e Career Day 2019

Het winnende team van TU/e Career Day 2019

Na enkele uren brainstormen, tekenen en testen, werd de sessie afgesloten met acht eindpresentaties. Team Delight kwam, na kort overleg van de jury, unaniem als winnaar uit de bus!

CLB & TU/e Career Day 2019

CLB & TU/e Career Day 2019

Op 29 mei a.s. nemen wij deel aan de Eindhoven University of Technology Career Day 2019! ️Ruim 150 studenten werken daar aan diverse zorgtechnologie business cases, waaronder één van ons gericht op gebruiksvriendelijkheid.

Evenementen

Wij verwelkomen je graag bij een van onze volgende evenementen:

Ik wil graag meer weten!

Dat is heel fijn om te horen. Heeft u een vraag of verzoek, bent u geïnteresseerd in een offerte of voelt u meer voor een vrijblijvend gesprek?
Neem contact met ons op en wij helpen u graag verder.

Neem contact op

Share This