Monitoring

Neem contact op

Ontdek wat wij voor je kunnen betekenen op het gebied van monitoring: één van de vier bouwstenen van ons modulaire en merkonafhankelijke softwareplatform Unicontrol2.0. Het platform verbindt de behoeften, situatie en data van cliënten, patiënten en/of bewoners realtime aan de verantwoordelijke zorgverlener(s). Dankzij haar bouwstenen, kan het platform als totaaloplossing worden ingezet óf op maat worden samengesteld. Kortom: de mogelijkheden zijn eindeloos.

Ontdek de bouwstenen van het merkonafhankelijke softwareplatform

Alarmering & Communicatie

 

Pictogram alarmering en communicatie

Monitoring

 

Pictogram monitoring

Beveiliging

Pictogram beveiliging

Inzicht & Controle

Pictogram Inzicht & Controle
Afbeelding Slimme dag & nacht zorg

CLB Slimme dag & nacht zorg

Wat wil je van een bepaalde cliënt, patiënt of bewoner weten? Wat is de situatie of ruimte waarin hij/zij zich begeeft? Met het antwoord op o.a. deze vragen, stellen wij jouw optimale slimme dag- en nachtzorg samen!

Afbeelding videobewaking

Videobewaking

De veiligheid van cliënten, patiënten en bewoners dag en nacht waarborgen, zonder de privacy onnodig te schenden? Dit kan, volledig molestbestendig, met onze videobewaking. 

Zorgoplossing sensorische bewaking

Sensorische bewaking

Ervaar meer rust en overzicht én bewaak de veiligheid en privacy van jouw cliënt, patiënt of bewoner met onze sensorische bewaking.

 

Afbeelding dwaaldetectie

Dwaaldetectie

Een hoge kwaliteit van leven is waar je voor jouw cliënt, patiënt en bewoner naar streeft. Vrijheid is daarbij een onmisbare factor. Faciliteer maximale vrijheid en veiligheid met onze dwaaldetectie. 

Afbeelding akoestische bewaking

Akoestische bewaking

Monitor het welzijn van jouw cliënt, patiënt of bewoner op afstand zonder hun privacy of nachtrust te verstoren. Altijd een ‘oortje’ in het zeil, zodat je op het juiste moment de juiste zorg kan verlenen.

 

 

Onze experts staan voor jou klaar!

De mogelijkheden zijn eindeloos. Maar elke zorgorganisatie, samen met het zorgproces en de zorgvraag van een cliënt, patiënt of bewoner is uniek. Daarom kijken wij graag samen hoe we tot de best passende totaaloplossing kunnen komen. Hoe kunnen wij je helpen?

Neem direct contact op