Monitoring

Neem contact op

Ontdek wat wij voor je kunnen betekenen op het gebied van monitoring: één van de vier bouwstenen van ons modulaire en merkonafhankelijke softwareplatform Unicontrol2.0. Het platform verbindt de behoeften, situatie en data van cliënten, patiënten en/of bewoners realtime aan de verantwoordelijke zorgverlener(s). Dankzij haar bouwstenen, kan het platform als totaaloplossing worden ingezet óf op maat worden samengesteld. Kortom: de mogelijkheden zijn eindeloos.

Ontdek de bouwstenen van het merkonafhankelijke softwareplatform

Alarmering & Communicatie

Monitoring

Beveiliging

Inzicht & Controle

CLB Slimme dag & nacht zorg

Wat wil je van een bepaalde cliënt, patiënt of bewoner weten? Wat is de situatie of ruimte waarin hij/zij zich begeeft? Met het antwoord op o.a. deze vragen, stellen wij jouw optimale slimme dag- en nachtzorg samen!

Videobewaking

De veiligheid van cliënten, patiënten en bewoners dag en nacht waarborgen, zonder de privacy onnodig te schenden? Dit kan, volledig molestbestendig, met onze videobewaking. 

Sensorische bewaking

Ervaar meer rust en overzicht én bewaak de veiligheid en privacy van jouw cliënt, patiënt of bewoner met onze sensorische bewaking.

 

Dwaaldetectie

Een hoge kwaliteit van leven is waar je voor jouw cliënt, patiënt en bewoner naar streeft. Vrijheid is daarbij een onmisbare factor. Faciliteer maximale vrijheid en veiligheid met onze dwaaldetectie. 

Akoestische bewaking

Monitor het welzijn van jouw cliënt, patiënt of bewoner op afstand zonder hun privacy of nachtrust te verstoren. Altijd een ‘oortje’ in het zeil, zodat je op het juiste moment de juiste zorg kan verlenen.

Heb je vragen? Onze medewerkers helpen je graag.

Stel je vraag over onze zorgoplossingen, onze diensten of iets anders. Wilt u weten wat wij voor jouw zorgorganisatie kunnen betekenen? Neem contact met ons op en wij helpen je graag verder.

Neem contact op