Markten

Ontdek onze zorgoplossingen

Naar het overzicht

CLB is actief in de gehandicaptenzorg, ziekenhuizen, ouderenzorg, GGZ en justitie. Onze oplossingen en diensten zijn inmiddels in gebruik bij meer dan 1800 systemen bij meer dan 750 instellingen. Vanuit de vragen en ontwikkelingen uit de markt, kijken wij samen met onze klant naar de best passende invulling als antwoord op de zorgvragen van vandaag en de toekomst!

Gehandicaptenzorg

In de gehandicaptenzorg spelen privacy en alarmmoeheid een belangrijke rol in de keuze voor zorgdomotica-toepassingen. Ons systeem is er om zorgverleners te ondersteunen en te zorgen dat bewoners alleen worden bezocht als dat echt nodig is: de basis voor efficiënte en effectieve zorg op maat. Een goede nachtrust en meer kwalitatieve interactie tussen zorgverlener en bewoner zijn enkele positieve gevolgen hiervan. Dit draagt bij aan gevoel van vrijheid, veiligheid én privacy voor de cliënt.

Voorbeelden van oplossingen binnen de gehandicaptenzorg zijn: akoestische bewaking, video bewaking, dwaaldetectie, sensorische bewaking en persoonsalarmering en het oproepscherm. Iedere oplossing wordt ingezet als antwoord op de cliëntspecifieke zorgvraag.

Meer weten?
Neem contact op met Klantteam 2 voor gehandicaptenzorg.

0162 582 902

 

Ziekenhuizen

De transformatie binnen ziekenhuizen is aanzienlijk: van grote slaapzalen naar éénpersoonskamers en stille IC’s. Een belangrijk gegeven voor kritische alarmering en daarmee de veiligheid voor de patiënten. Met meer dan 40 jaar ervaring, kennis en expertise creëren wij een veilige en betrouwbare omgeving voor zowel patiënten als zorgverleners.

CLB is een vooruitstrevende ontwikkelaar, producent en integrator van verpleegoproepsystemen en medische oproepsystemen. Wij zijn gekwalificeerd en bekwaam om deze systemen te leveren én te onderhouden, waaronder  alarmdistributiesystemen voorzien van de MDD 93/42/EEC klasse IIb CE-markering.

Meer weten?
Neem contact op met Klantteam 3 voor ziekenhuizen.

0162 582 903

Ouderenzorg

Oud worden op een veilige plek waar men zich thuis voelt en de juiste zorg kan ontvangen is hét uitgangspunt voor de ouderenzorg. Privacy en waardigheden staan hoog in het vaandel, terwijl tegelijkertijd de vergrijzing én bezuinigingen zorgen voor minder beschikbaarheid van zorgverleners. Efficiënte zorg is hier het antwoord op!

Onze merkonafhankelijke zorgoplossing(en) zijn toepasbaar in verpleeghuizen, verzorgingshuizen en de thuiszorg. Onze oplossingen zijn het antwoord op de gecombineerde behoeften van veiligheid, vrijheid, zorg en comfort. Enkele voorbeelden voor de ouderenzorg zijn: oproepunits, bewegingsmelders, halszenders, bedmatten, rookmelders, akoestische bewaking en domotica aansturing. Om zorg flexibel en efficiënt in te richten, hebben we de CLB App geïntroduceerd. Benieuwd naar deze oplossingen? Lees hier meer!

Meer weten?
Neem contact op met Klantteam 1 voor ouderenzorg.

 0162 582 901

GGZ

Patiënten die een gevaar vormen voor zichzelf of hun omgeving kunnen vrijwillig of gedwongen terecht komen in een psychiatrische inrichting. In dergelijke situaties staat veilig altijd voorop, voor zowel de cliënt als de zorgverlener. Psychiatrische zorgverleners worden vaak geconfronteerd met uitdagingen van bewoners die 24-uurs zorg behoeven en soms in extra beveiligde omgevingen zitten. Terwijl deze bewoners in het algemeen een intensief toezicht vereisen, is het tegelijkertijd heel belangrijk om de privacy van de bewoner te respecteren en ze zich zo zelfstandig mogelijk te laten voelen.

Met CLB-oplossingen als akoestische, sensorische en/of videobewaking, persoonsalarmering en toegangscontrole wordt het mogelijk om ruimtes en personen permanent te bewaken, waarbij het privacy aspect niet uit het oog wordt verloren. Bij gevaar of een mogelijk gevaarlijke situatie wordt er direct een melding gegenereerd, waarna er snel en accuraat gehandeld kan worden.

Meer weten?
Neem contact op met Klantteam 1 voor GGZ.

0162 582 901

Justitie

Voor het beschermen van personen die regelmatig te maken hebben met bedreigende situaties, zoals bij justitie het geval is, biedt CLB verschillende oplossingen om in geval van nood alarm te slaan, calamiteitenoproepen te ontvangen en/of scherpe toegangscontroles toe te passen. Een veilige werkomgeving is hierbij onze eerste prioriteit. Met de flexibiliteit van onze systemen zorgen wij ervoor dat de werking van de apparatuur volledig is ingericht op uw situatie.

Meer weten?
Neem contact op met Klantteam 1 voor justitie.

0162 582 901

Nog geen klant van ons?

Neem contact met ons op via onderstaande knop of bel Klantteam 4  (new business) via 0162 582 904. Wij helpen je graag verder. 

Neem contact op