CLB Messenger App

Onze veelzijdige CLB Messenger App is een van de handigste hulpmiddelen in de zorg. Je bedient de app eenvoudig vanaf jouw CLB-smartphone, wat jou als zorgverlener maximale vrijheid en flexibiliteit geeft. Door de diversiteit aan oproepen, is het niet meer nodig om met meerdere toestellen op zak te lopen.

Neem contact op

Bewegingsvrijheid dankzij goede communicatie

Door het toenemende aantal zorgbehoevende tegenover hetzelfde (of zelfs lagere) aantal zorgverleners, is het cruciaal dat zij zo goed mogelijk worden ondersteund met de juiste hulpmiddelen.  Dit helpt niet alleen bij het verbeteren van de zorgkwaliteit, maar ook bij het verhogen van de werkplezier en het voorkomen van alarmmoeheid. De CLB Messenger App geeft de zorgverlener bewegingsvrijheid terug zonder het contact met hun cliënt, patiënt of bewoner te verliezen. Voor het afhandelen van meldingen zijn zij niet langer aan één vaste werkplek gebonden.

Intuïtief en eenvoudig in gebruik

De CLB Messenger App is intuïtief en eenvoudig te bedienen. Informatie is in één oogopslag af te lezen. Opties worden alleen getoond als deze beschikbaar zijn en zijn met één aanraking te bedienen. Alarmen kunnen, indien beschikbaar, met beeld, spraak en sturingen verrijkt worden. Dit geeft de zorgverlener bewegingsvrijheid terug zonder het contact met hun cliënt, patiënt of bewoner te verliezen. 

Verkeer je je als zorgverlener ineens zelf in een dreigende situatie of noodsituatie? Dan kun je met onze CLB Messenger App zelf ook direct alarmen versturen met behulp van onze persoonsalarmering.

Alle oproepen en alarmen op
één toestel en binnen één applicatie

Met de CLB Messenger App komen alle oproepen binnen op één toestel. Hierbij kun je denken aan verpleegoproepen, geluidsoproepen en assistentieoproepen. Maar ook aan medische alarmen afkomstig van medische hulpmiddelen in de zorg, zoals een hartmonitor en/of een beademingsapparaat. In combinatie met onze software bepalen zorgverleners zelf wie binnen hun afdeling als eerste en als tweede verantwoordelijk is voor een oproep of alarm. Hebben zij geen tijd om te reageren? Dan wordt een groep automatisch opgeroepen. Dit voorkomt dat er een alarm wordt gemist en iemand lang moet wachten op de zorg die ze nodig hebben.

Veiligheid gaat voor alles

De CLB Messenger is voorzien van de MDD 93/42/EEC klasse IIb CE-markering. Daarnaast voldoet de CLB Messenger aan de voorschriften NEN 60601-1-8: algemene eisen, beproevingen en richtlijnen voor alarmsystemen in medische elektrische toestellen en in medische elektrische systemen. Oftewel: een applicatie waar je op mag vertrouwen. Een strategie die past bij ons uitgangspunt: “Veiligheid gaat voor alles.”

Wat betekenen deze hulpmiddelen in de zorg voor jou als?

Cliënt, patiënt en bewoner

Een terecht veilig gevoel door betrouwbare alarmering, snelle actie en reactie.

Zorgverlener

Meer vrijheid, betrouwbaarheid, werkdrukverlaging en veiligheid dankzij goede communicatie en snel handelen.

Zorgorganisatie

Verhoogde zorgkwaliteit, efficiëntie en veiligheid dankzij overzichtelijk, geoptimaliseerd en betrouwbaar werken.

“Bij moderne zorginstellingen is zorgtechnologie een belangrijk, of zelfs onmisbaar, ondersteunend onderdeel van het primaire zorgproces.”

– Joost van der Heyden, Managing Director

Meer weten over de CLB Messenger App?

Heeft je een vraag of verzoek, ben je  geïnteresseerd in een offerte of voel je meer voor een vrijblijvende (digitale) kennismaking of demonstratie?
Neem contact met ons op, we helpen je graag verder.

Neem contact op