Rapportage

Hoe gaat het op jouw afdeling en/of locatie? Welke trends zijn er te zien? Wat gaat er al erg goed en waar liggen kansen? Deze vragen beantwoord je, ondersteund door de Report Generator van CLB.  

Neem contact op

Onze Report Generator vormt een grote selectie aan waardevolle rapporten die jou ondersteunen bij het nemen van het beste besluit. Beantwoord waardevolle vragen, kansen en trends die spelen binnen jouw afdeling en/of locaties. Nu nog completer dan ooit tevoren met als doel: het constant blijven verbeteren van de zorgkwaliteit én het werkplezier.

 

Ontdek hieronder een kleine greep uit de ruim 20 rapportagemogelijkheden van onze Report Generator:

  • Beoordeel de oproep- en alarmrouteringschema’s per locatie en per gebeurtenis. Bij wie komt welke oproep terecht, bijvoorbeeld in een noodsituatie? Is dit nog altijd actueel? Bekijk de aanlooptijden en aanwezigheidsduur: zien we bepaalde piektijden? Hoelang besteden we aan bepaalde alarmen en oproepen? Zijn er verbeterpunten te identificeren?
  • Lees het overzicht met slapende gebeurtenissen en ontdek daarmee ook defecte sensoren of sensoren die je zelden gebruikt: die kun je wellicht ergens anders inzetten!
  • Oproepontvangers: wie ontvangt de meeste oproepen? Bij welke afdelingen horen zij? Zien we daar trends in of zaken die efficiënter kunnen? Of kansen om bepaalde collega’s (meer) te betrekken?

 

De CLB zorgoplossing optimaal benut

Kortom: de rapporten van CLB helpen je de informatie uit jouw zorgoplossing optimaal raadplegen en inzetten. Zo zorg je dat de zorgoplossing jou en jouw werkproces(sen) optimaal ondersteunt en de zorgkwaliteit en het werkplezier steeds verder toeneemt. Zie je bepaalde trends en heb je behoefte aan advies? Dan staat onze zorgcoach voor je klaar om samen de juiste optimalisaties te vinden – bijvoorbeeld door het aanpassen van instellingen of het geven van een training.

TIP! Gebruik onze rapporten ter ondersteuning bij werkoverleggen en/of -evaluaties voor maximaal effect.

 Wat betekent dit voor jou als?

Cliënt, patiënt en bewoner

Jij ontvangt de efficiënter en snel de juiste zorg op het juiste moment.

Zorgverlener

Meer werkplezier, dankzij een constant evoluerend werkproces met meer in- en overzicht.

Zorgorganisatie

Meer inzicht in trends, successen, kansen en andere data wat het nemen van de juiste beslissingen weer een stapje eenvoudiger maakt.

“We hebben allemaal maar één doel: de kwaliteit van zorg continu verhogen.”

– Francisca Huisjes, Teamleider Nachtzorg

Meer weten over Rapportage?

Dat is heel fijn om te horen. Heb je een vraag, wil je graag advies van één van onze experts of voel je meer voor een vrijblijvende kennismaking met demonstratie? Neem contact met ons op en wij helpen je graag verder.

Neem contact op