Overeenkomsten

Wij staan voor partnerschap. De basis voor deze duurzame relatie is natuurlijk: het maken van gezamenlijke afspraken.  Alleen dan kunnen we samen innoveren en groeien naar nog betere zorg. 

Neem contact op

Klanttevredenheid: dat is waar wij bij CLB heel veel waarde aan hechten. Een belangrijke stap om hiertoe te komen en blijven, is het gezamenlijk starten van een langdurige relatie. Een relatie waarbij we als partners optrekken en elkaar blijven versterken. Zo kunnen we samen innoveren, groeien en evolueren om cliënten, patiënten en/of bewoners nog betere zorg en ondersteuning te bieden.

Service Level Agreement 

Een duurzame relatie start met het maken van gezamenlijke afspraken. Afspraken waarmee een succesvol partnerschap naar ieders tevredenheid wordt opgebouwd en/of voortgezet. Hiervoor hebben wij een Service Level Agreement (SLA) ontwikkeld: een overeenkomst waarin afspraken, gericht op service en onderhoud, duidelijk en realistisch worden vastgelegd.

 

Dossier Afspraken en Procedures

Aanvullend op een SLA kan een Dossier Afspraken Procedures (DAP) worden opgesteld. Hierin vermelden we samen de operationele afspraken en werkafspraken. Het gezamenlijke doel? Altijd snel kunnen schakelen én het voorkomen van onduidelijkheden achteraf.

 

Aanvullende overeenkomsten

Om samen te blijven werken aan het bieden van de beste zorg, kunnen wij jou ook op andere vlakken ondersteunen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het aanleggen van een klantmagazijn! Met een klantmagazijn kunnen wij jouw zorgoplossingen (op maat) altijd snel en eenvoudig inzetten waar nodig. Benieuwd naar alle mogelijkheden? Jouw SLA Manager spreekt ze graag met je door.

 

Wat betekent dit voor jou als?

Facilitair medewerker

Een optimaal werkende zorgoplossing met duidelijke afspraken én afhandeling op maat volgens overeengekomen reactietijden.

Zorgverlener

Meer focus voor iedereen waar jij voor zorgt, dankzij een betrouwbare zorgoplossing waar duidelijke afspraken, processen en procedures aan ten grondslag liggen.

Zorgorganisatie

Een verhoogde bedrijfszekerheid met financiële helderheid, dankzij duidelijke overeenkomsten als basis voor een duurzaam partnerschap.

We verdiepen ons in de klant en werken met alle betrokkenen aan een duurzame, betrouwbare en veilige oplossing.

Meer weten over overeenkomsten?

Wil je weten wat wij voor jouw zorgorganisatie kunnen betekenen op het gebied van overeenkomsten?
Neem dan contact met ons op via 0162 582 900 of info@clb.nl. Wij vertellen je graag meer over onze dienstverlening. 

Neem contact op