Ontdek onze zorgoplossing

Neem contact op

Open softwareplatform voor alarmering, communicatie en monitoring 

CLB is ontwikkelaar van het merkonafhankelijke softwareplatform CLB Unicontrol2: het kloppend hart van jouw zorgorganisatie, waarin alle soft- en hardware van CLB én van derden samenkomt. Het open softwareplatform verbindt de behoeften, situatie en data van cliënten, patiënten en/of bewoners realtime aan de verantwoordelijke zorgverlener(s). 

Het softwareplatform kan als totaaloplossing worden ingezet óf op maat worden samengesteld. Altijd naadloos aangesloten op jouw zorgproces en vendor-lock vrij met eenvoudige integratie  van jouw bestaande zorgoplossing(en), sensoren en systemen in één platform. Hierdoor zit je niet vast aan één merk of systeem en behoudt je de vrijheid over wat het beste bij jouw zorgorganisatie past. Kortom: de mogelijkheden zijn eindeloos. Hoe kunnen wij je helpen?

Ontdek de bouwstenen van het merkonafhankelijke softwareplatform

Alarmering & Communicatie

 

Pictogram alarmering en communicatie

Monitoring

 

Pictogram monitoring

Veiligheid

Pictogram beveiliging

Inzicht & Controle

Pictogram Inzicht & Controle
Afbeelding verpleegoproepsysteem

Verpleegoproepsysteem

Met het verpleegoproepsysteem van CLB is hulp slechts één klik van je verwijderd: overdag, ‘s nachts, altijd. Ervaar een veilige, rustige en stressvrije werk- en leefomgeving.

Afbeelding centraal oproep ontvangen

Centraal oproep ontvangen

In één oogopslag alle oproepen, alarmen, cliëntgegevens en andere actieknoppen in beeld. Maak kennis met het oproepscherm van CLB: hét centrale hart van jouw zorgorganisatie

Afbeelding akoestische bewaking

Akoestische bewaking

Monitor het welzijn van jouw cliënt, patiënt of bewoner op afstand zonder hun privacy of nachtrust te verstoren. Altijd een ‘oortje’ in het zeil, zodat je op het juiste moment de juiste zorg kan verlenen.

Afbeelding persoonsalarmering

Persoonsalarmering

Onze persoonsalarmering met plaatsbepaling waarborgt 24/7 de veiligheid van zorgverleners in (plotseling) kritische omgevingen, waardoor zij met een gerust hart hun werk kunnen doen.

Afbeelding CLB toewijzingscherm

CLB Toewijzingscherm

Is jouw dienst net begonnen, afgelopen of vindt er een wijziging plaats? Dan is het handig als je snel en eenvoudig de verantwoordelijke(n) voor oproepen en alarmen kan aanpassen.

Afbeelding medisch oproepsysteem

Medisch Oproepsysteem

Het medisch oproepsysteem is een EU Medische Richtlijn 93/42EC CE klasse llb gecertificeerd alarmdistributiesysteem, waarmee alarmen, snel en betrouwbaar bij de juiste zorgverlener worden afgeleverd.

Afbeelding Slimme dag & nacht zorg

CLB Slimme dag & nacht zorg

Wat wil je van een bepaalde cliënt, patiënt of bewoner weten? Wat is de situatie of ruimte waarin hij/zij zich begeeft? Met het antwoord op o.a. deze vragen, stellen wij jouw optimale slimme dag- en nachtzorg samen!

Afbeelding videobewaking

Videobewaking

De veiligheid van cliënten, patiënten en bewoners dag en nacht waarborgen, zonder de privacy onnodig te schenden? Dit kan, volledig molestbestendig, met onze videobewaking. 

Afbeelding stille ontruiming

Stille ontruiming

Is er sprake van een brand of een andere noodsituatie? Ontdek onze volledig geïntegreerde NEN2575 gecertificeerde stille ontruiming.  Dé manier om paniekvrij, snel en veilig te ontruimen.  

Afbeelding rapportage

Rapportage

Hoe gaat het op jouw afdeling of locatie? Welke trends zijn er te zien? Wat gaat er goed en waar liggen kansen? Deze vragen beantwoord je, ondersteund door de Report Generator van CLB.

Afbeelding CLB messenger app

CLB Messenger App

Onze veelzijdige CLB Messenger App bedien je eenvoudig vanaf jouw CLB-smartphone en geeft je maximale vrijheid en flexibiliteit, terwijl je veilig, betrouwbaar en efficiënt werkt.

Zorgoplossing sensorische bewaking

Sensorische bewaking

Ervaar meer rust en overzicht én bewaak de veiligheid en privacy van jouw cliënt, patiënt of bewoner met onze sensorische bewaking.

 

Afbeelding dwaaldetectie

Dwaaldetectie

Een hoge kwaliteit van leven is waar je voor jouw cliënt, patiënt en bewoner naar streeft. Vrijheid is daarbij een onmisbare factor. Faciliteer maximale vrijheid en veiligheid met onze dwaaldetectie. 

Afbeelding persoonlijke profielen

Persoonlijke profielen

In één oogopslag alle oproepen, alarmen, cliëntgegevens en andere actieknoppen in beeld. Maak kennis met het oproepscherm van CLB en haar persoonlijke profielen. 

 

 

Hoe kunnen we je helpen?

De mogelijkheden zijn eindeloos. Maar elke zorgorganisatie, samen met het zorgproces en de zorgvraag van een cliënt, patiënt of bewoner is uniek. Daarom kijken wij graag samen hoe we tot de best passende totaaloplossing kunnen komen. 

Neem direct contact op