CLB Smart Sensoring 

CLB Smart Sensoring is de slimste zorgoplossing en maakt gebruik van slimme sensoren voor de zorg, Computer Vision en Artificial Intelligence om je realtime te waarschuwen nog voordat onveilige situaties ontstaan of escaleren. Volledig anonimiseerbaar en privacy inbreukvrij mogelijk.

Neem contact op

 

Persoonsgerichte en veilige zorg

De druk op de zorg neemt toe. Het is daarom belangrijk dat zorgtechnologie zorgverleners zo goed mogelijk ondersteunt bij het verlenen van de beste en meest persoonlijke zorg. Maar hoe personaliseer je de zorg maximaal en blijft de zorg tegelijkertijd veilig en toegankelijk voor iedereen? Geen enkel persoon is immers hetzelfde. Maar, zij verdienen wel allemaal persoonsgerichte zorg van de hoogst mogelijke kwaliteit. CLB Smart Sensoring, biedt dè oplossing.

Detectie die preventie mogelijk maakt

CLB Smart Sensoring bestaat uit drie elementen: slimme sensoren voor de zorg (1), ons merkonafhankelijke softwareplatform (2) en de daaraan verbonden CLB Messenger applicatie voor mobiele alarmering (3). Deze slimste zorgoplossing  maakt gebruik van Computer Vision en Artificial Intelligence en brengt gedragingen, objecten en personen zelfstandig en realtime in kaart. Het CLB-softwareplatform ontvangt de bericht(en) en stuurt direct en realtime het juiste alarm naar de juiste zorgverlener(s).

Het doel? Preventie. Of te wel: zorgverleners waarschuwen nog voordat een onveilige situatie ontstaat of kan escaleren. Waarmee we de veiligheid verhogen, de werkdruk verlagen en immateriële en materiële schade voorkomen. Daarnaast is CLB Smart Sensoring ook volledig te anonimiseren voor gegarandeerde privacy.

Wat biedt CLB Smart Sensoring (vandaag)?

De detectie en preventie van CLB Smart Sensoring is er om de veiligheid, het welzijn of de gezondheid van de zorgverlener en de cliënt, patiënt en bewoner te waarborgen. CLB Smart Sensoring doet dit dankzij slimme sensoren zorg, het monitoren, detecteren, het intelligent analyseren en combineren van de volgende gedragingen:

  • In/uit (bad)kamer
  • Meerdere personen in kamer
  • In/uit bed
  • Zitten in bed
  • Liggen op grond en/of (ge)vallen (zijn)

En we blijven doorontwikkelen, dus watch this space regularly.

Met CLB Smart Sensoring is preventie binnen handbereik. Bekijk de animatie en ontdek onze toekomstvisie. Meer weten? Vraag dan vandaag nog vrijblijvend een  demonstratie aan:

Niels de Bruin, CEO CLB Groep

 Wat betekent een slimme sensor in de zorg voor jou als?

Cliënt, patiënt of bewoner

Een veilige woon-, leef- of verblijfomgeving met maximale vrijheid en privacy.

Zorgverlener

Vrijheid om jezelf te verplaatsen en tóch ogen en oren waar nodig om snel in te kunnen grijpen wanneer nodig.

Zorgorganisatie

Inzetten op preventie om persoonsgerichte zorg met maximale veiligheid mogelijk te maken.

Ervaar CLB Smart Sensoring zelf, vraag een demo aan!

Wij laten je de voordelen van CLB Smart Sensoring graag zelf ervaren.
Vraag dus vandaag nog vrijblijvend een demo aan.

Neem contact op