CLB Smart Sensoring

CLB Smart Sensoring is de slimste zorgoplossing en maakt gebruik van Computer Vision en Artificial Intelligence om je realtime te waarschuwen nog voordat onveilige situaties ontstaan of escaleren. Volledig anonimiseerbaar en privacy inbreukvrij mogelijk.

Neem contact op

 

Persoonsgerichte en veilige zorg

De druk op de zorg neemt toe. Het is daarom belangrijk dat zorgtechnologie zorgverleners zo goed mogelijk ondersteunt bij het verlenen van de beste en meest persoonlijke zorg. Maar hoe personaliseer je de zorg maximaal en blijft de zorg tegelijkertijd veilig en toegankelijk voor iedereen? Geen enkel persoon is immers hetzelfde. Maar, zij verdienen wel allemaal persoonsgerichte zorg van de hoogst mogelijke kwaliteit. CLB Smart Sensoring biedt dè oplossing.

Detectie die preventie mogelijk maakt

CLB Smart Sensoring bestaat uit drie elementen: slimme sensoren (1), ons merkonafhankelijke softwareplatform (2) en de daaraan verbonden CLB Messenger applicatie voor mobiele alarmering (3). Deze slimste zorgoplossing  maakt gebruik van Computer Vision en Artificial Intelligence en brengt gedragingen, objecten en personen zelfstandig en realtime in kaart. Het CLB-softwareplatform ontvangt de bericht(en) en stuurt direct en realtime het juiste alarm naar de juiste zorgverlener(s).

Het doel? Preventie. Of te wel: zorgverleners waarschuwen nog voordat een onveilige situatie ontstaat of kan escaleren. Waarmee we de veiligheid verhogen, de werkdruk verlagen en immateriële en materiële schade voorkomen. Daarnaast is CLB Smart Sensoring ook volledig te anonimiseren voor gegarandeerde privacy.

CLB Smart Sensoring en haar  drie focusgebieden

De detectie en preventie van CLB Smart Sensoring is gericht op drie focusgebieden: Veiligheid, Welzijn en Gezondheid. Het eerste focusgebied die wij lanceren is Veiligheid.

Dit focusgebied bewaakt de veiligheid van jouw patiënt, cliënt en bewoner door het monitoren, detecteren en intelligent combineren van de volgende gedragingen:

  • In/uit bed
  • In/uit stoel
  • In/uit kamer
  • Liggen of (ge)vallen (zijn)
  • Onrust in bed
  • Meerdere personen in een ruimte

Het focusgebied veiligheid wordt in de toekomst uitgebreid! Bekijk de animatie en ontdek onze toekomstvisie. Meer weten? Vraag dan vandaag nog vrijblijvend een  demonstratie aan:

Niels de Bruin, CEO CLB Groep

 Wat betekent CLB Smart Sensoring voor jou als?

Cliënt, patiënt of bewoner

Een veilige woon-, leef- of verblijfomgeving met maximale vrijheid en privacy.

Zorgverlener

Vrijheid om jezelf te verplaatsen en tóch ogen en oren waar nodig om snel in te kunnen grijpen wanneer nodig.

Zorgorganisatie

Inzetten op preventie om persoonsgerichte zorg met maximale veiligheid mogelijk te maken.
“Veiligheid in de zorg mag geen luxe zijn. Met onze innovaties willen wij veilige zorg toegankelijk maken voor iedereen: vandaag en in de toekomst.”

– Niels de Bruin, Algemeen Directeur

Ervaar CLB Smart Sensoring zelf, vraag een demo aan!

Wij laten je de voordelen van CLB Smart Sensoring graag zelf ervaren.
Vraag dus vandaag nog vrijblijvend een demo aan.

Neem contact op