E-learning op gebruikersniveau

Met de opleidingen en trainingen van CLB haalt je alles uit jouw zorgoplossing. Naast klassikale opleidingen bieden wij interactieve e-learningmodules voor jouw medewerkers op gebruikersniveau. 

Neem contact op

Gebruikerservaring en zorgbeleving

Met onze e-learning modules voor de zorg bereik je meer. Het online, effectief, flexibel en eenvoudig herhaalbaar trainen van zorgverleners in het gebruik van de CLB zorgoplossingen, is essentieel voor een optimale ondersteuning van het zorgproces. Zo wordt de zorgoplossing maximaal benut en zijn de positieve effecten overal merk- en voelbaar. De gebruikerservaring met en het vertrouwen in onze zorgoplossing zijn hierbij twee belangrijke pijlers. Daarnaast voorkomt adequate training de meeste (gebruikers)fouten en biedt online training dé uitkomst bij een (tijdelijk) hoger verloop. Je volgt de training namelijk waar en wanneer het je uitkomt. Ook tijdens jouw dienst, ‘s nachts of in het weekend. Dit laatste is, net als frequent trainen, bij klassikale trainingen niet altijd mogelijk. Agenda’s zijn op grotere schaal lastig te verenigen en het bijwonen van een training kost veel extra tijd. 

Om dit te ondersteunen bieden wij naast klassikale trainingen ook e-learnings over onze zorgoplossingen aan. Speciaal gemaakt voor én in samenwerking met de zorg. Een flexibele, altijd beschikbare en herhaalbare wijze van leren op gebruikersniveau. Wat houdt dat in? Met name dat de e-learning modules je trainen vanuit een zorgproces en niet vanuit de technologie. Oftewel: hoe gebruik jij de zorgoplossing het beste? Daarnaast maakt het het niet uit hoeveel zorgverleners er als gebruiker aan willen sluiten op het platform: er is plek voor iedereen. Het is allemaal mogelijk.

 

Wat kunnen de e-learning modules in de zorg voor jou betekenen?

  • Verhoogde en constante kwaliteit: door e-learning is het trainingsmateriaal altijd eenduidig. Dit zorgt ervoor dat iedereen dezelfde stof tot zich neemt.
  • Sneller en beter trainen: e-learning maakt het mogelijk om meer zorgverleners in een korte tijd te trainen. Ook trainingen herhalen, is eenvoudig en belangrijk in het geval van verloop van personeel.
  • Altijd en overal leren: of je nu liever overdag, ’s nachts, thuis of in de pauze de trainingen wilt maken: het kan.
  • Overzicht in prestaties van medewerkers: raadpleeg eenvoudig alle resultaten dankzij rapportages, toetsmomenten en cijferlijsten.
  • Kosten- en tijdsbesparing: e-learning kan op grote schaal gebruikt worden. Daarnaast wordt het overbodig om trainers fysiek in te zetten, worden de toetsen automatisch nagekeken en krijg je direct uitslag. Dat scheelt een hoop administratief werk!

Meer informatie? Download het informatieboekje hier.

Ervaar het zelf!

Laat ons je overtuigen van de kracht van een prettige, begrijpelijke en altijd beschikbare leermethode die is afgestemd op de gebruikers. Ervaar het zelf en vraag vandaag nog vrijblijvend de gratis demo aan. Geen kosten, geen verplichting, maar gewoon beleven!

 

Ja, ik wil een demo aanvragen!

 

Wat betekent dit voor jou als?

Cliënt, patiënt of bewoner

Ontvang nóg betere zorg van jouw optimaal ondersteunde, nog beter geïnformeerde en ontzorgde zorgverleners.

Zorgverlener

Ervaar de voordelen van maximale ondersteuning dankzij het door-en-door begrijpen van de zorgoplossing die er is voor jóu.

Zorgorganisatie

Train meer zorgverleners grondig, snel en herhaaldelijk: in minder tijd zonder het overzicht te verliezen.

Meer weten over de e-learning van CLB?

Wil je ook direct aan de slag met onze e-learning modules voor de zorg? Neem dan contact met ons op via ons contactformulier of bel naar 0162 582 900. Wij vertellen je graag meer over de mogelijkheden en beantwoorden eventuele vragen. Samen brengen we de kwaliteit van jouw organisatie naar een nog hoger niveau!

Neem contact op