Centraal oproep ontvangen

Heb in één oogopslag alle oproepen, alarmen, cliënt- en/of bewonersgegevens en aanvullende actieknoppen in beeld. Maak kennis met ons oproepscherm: hét centrale hart van jouw zorgorganisatie, dag en nacht. 

Neem contact op

Zorg staat sterker met het oproepscherm

Ons oproepscherm brengt de informatievoorziening en bediening van jouw zorgoplossing samen op één scherm. Naast het ontvangen en afhandelen van meldingen, kunnen binnen het oproepscherm specifieke leef- en zorgpatronen worden ingesteld, volledig afgestemd op jouw cliënt of bewoner en zijn/haar zorgvraag. Vanzelfsprekend zijn deze instellingen, net als de zorgvraag, niet statisch en kunnen ze dus altijd worden aangepast en geoptimaliseerd, zodat ze maximaal relevant én ondersteunend blijven.

Persoonlijke profielen van jouw cliënt of bewoner

Deze persoonlijke profielen verbeteren de kwaliteit van jouw oproepen en alarmen, verhogen de veiligheid met respect voor privacy én voorkomt alarmmoeheid onder zorgverleners. Dankzij logische en duidelijke symbolen, geanimeerde iconen en heldere kleuren, is het oproepscherm intuïtief opgezet en vind je snel de informatie waar je behoefte aan hebt én op kunt acteren.

 

Wat betekent dit voor jou als?

Cliënt en bewoner

Een persoonlijk profiel volledig afgestemd op jóu waarbij alle voor jouw belangrijke informatie altijd snel en overzichtelijk door jouw zorgverlener kan worden geraadpleegd. 

Zorgverlener

Het ervaren van de rust door optimale ondersteuning dankzij één helder overzicht, gepersonaliseerd voor hen waarvoor jij zorgt. Verleen zo altijd efficiënt de juiste zorg op het juiste moment.

Zorgorganisatie

Dankzij meer overzicht en personalisatie mogelijkheden ontstaat er rust op de werkvloer en kan er effectief en efficiënt de juiste zorg op het juiste moment worden verleend.  

“Het is bijzonder om producten te mogen en kunnen maken die worden toegepast in kritische omgevingen en vaak zelfs van levensbelang zijn.”

– Mathijs de Bruin, Managing Director

Meer weten over centraal oproep ontvangen?

Dat is heel fijn om te horen. Heb je een vraag, wil je graag advies van één van onze experts of voel je meer voor een vrijblijvende kennismaking met demonstratie over onze zorgoplossing? Neem contact met ons op en wij helpen je graag verder.

Neem contact op