Inzicht en Controle

Neem contact op

Ontdek wat wij voor je kunnen betekenen op het gebied van inzicht & controle: één van de vier bouwstenen van ons modulaire en merkonafhankelijke softwareplatform Unicontrol2.0. Het platform verbindt de behoeften, situatie en data van cliënten, patiënten en/of bewoners realtime aan de verantwoordelijke zorgverlener(s). Dankzij haar bouwstenen, kan het platform als totaaloplossing worden ingezet óf op maat worden samengesteld. Kortom: de mogelijkheden zijn eindeloos.

Ontdek de bouwstenen van het merkonafhankelijke softwareplatform

Alarmering & Communicatie

 

Pictogram alarmering en communicatie

Monitoring

 

Pictogram monitoring

Veiligheid

Pictogram beveiliging

Inzicht & Controle

Pictogram Inzicht & Controle
Afbeelding CLB toewijzingscherm

CLB Toewijzingscherm

Is jouw dienst net begonnen, afgelopen of vindt er een wijziging plaats? Dan is het handig als je snel en eenvoudig de verantwoordelijke(n) voor oproepen en alarmen kan aanpassen.

Afbeelding rapportage

Rapportage

Hoe gaat het op jouw afdeling of locatie? Welke trends zijn er te zien? Wat gaat er goed en waar liggen kansen? Deze vragen beantwoord je, ondersteund door de Report Generator van CLB.

Afbeelding persoonlijke profielen

Persoonlijke profielen

In één oogopslag alle oproepen, alarmen, cliëntgegevens en andere actieknoppen in beeld. Maak kennis met het oproepscherm van CLB en haar persoonlijke profielen. 

 

 

Hoe kunnen we je helpen?

De mogelijkheden zijn eindeloos. Maar elke zorgorganisatie, samen met het zorgproces en de zorgvraag van een cliënt, patiënt of bewoner is uniek. Daarom kijken wij graag samen hoe we tot de best passende totaaloplossing kunnen komen. 

Neem direct contact op