Inzicht en Controle

Neem contact op

Ontdek wat wij voor je kunnen betekenen op het gebied van inzicht & controle: één van de vier bouwstenen van ons modulaire en merkonafhankelijke softwareplatform Unicontrol2.0. Het platform verbindt de behoeften, situatie en data van cliënten, patiënten en/of bewoners realtime aan de verantwoordelijke zorgverlener(s). Dankzij haar bouwstenen, kan het platform als totaaloplossing worden ingezet óf op maat worden samengesteld. Kortom: de mogelijkheden zijn eindeloos.

Ontdek de bouwstenen van het merkonafhankelijke softwareplatform

Alarmering & Communicatie

Monitoring

Beveiliging

Inzicht & Controle

CLB Toewijzigingscherm

Is jouw dienst net begonnen, afgelopen of vindt er een wijziging plaats? Dan is het handig als je snel en eenvoudig de verantwoordelijke(n) voor oproepen en alarmen kan aanpassen.

Rapportage

Hoe gaat het op jouw afdeling of locatie? Welke trends zijn er te zien? Wat gaat er goed en waar liggen kansen? Deze vragen beantwoord je, ondersteund door de Report Generator van CLB.

Persoonlijke profielen

In één oogopslag alle oproepen, alarmen, cliëntgegevens en andere actieknoppen in beeld. Maak kennis met het oproepscherm van CLB: hét centrale hart van jouw zorgorganisatie.

Heb je vragen? Onze medewerkers helpen je graag.

Stel je vraag over onze zorgoplossingen, onze diensten of iets anders. Wilt u weten wat wij voor jou zorgorganisatie kunnen betekenen? Neem contact met ons op en wij helpen je graag verder.

Neem contact op

Share This