Systeemmonitoring

Constante beschikbaarheid van jouw zorgoplossing heeft de hoogste prioriteit. Daarom introduceren wij CLB Actieve Monitoring: de proactieve wakende ogen en oren van jouw CLB-zorgoplossing.

Neem contact op

Jouw CLB-zorgoplossing wordt dagelijks gebruikt en ondersteunt jouw primaire zorgprocessen. Een constante beschikbaarheid van de zorgoplossing, heeft daarom de hoogste prioriteit. Indien een onderdeel of component niet werkt, wil je dat deze zo snel mogelijk wordt vervangen. Of beter nog: je wilt voorkomen dat het zover komt. Daarom hebben wij CLB Actieve Monitoring ontwikkeld: de proactieve wakende ogen en oren van jouw zorgoplossing.

Aan de slag met de zorgkwaliteit via CLB Actieve Monitoring

Met CLB Actieve Monitoring (verder: CAM) wordt jouw zorgoplossing door CLB 24 uur per dag, 7 dagen per week op afstand bewaakt. Of het nu tijdens kantooruren is of midden in de nacht: verstoringen worden automatisch gedetecteerd, proactief opgevolgd en gemeld aan de helpdesk of storingsdienst. Daarmee kan de verstoring worden opgelost, zonder dat gebruikers of zorgverleners er last van hebben ondervonden.

Wat betekent dit voor jou als?

Facilitair medewerker

Meer focus, dankzij de 24/7 bewaking die direct een melding afgeeft indien er een verstoring wordt gedetecteerd.  

Zorgverlener

Geen belast met het melden van een verstoring, kunnen vertrouwen op een optimaal werkende zorgoplossing en zich richten op hun kerntaak: het verzorgen van jouw cliënten.

Zorgorganisatie

Meer focus en rust, omdat zorgorganisaties kunnen rekenen op een optimaal werkende zorgoplossing waarbij de detectie en melding van verstoringen op meerdere plekken binnen de organisatie worden weggenomen.

We beseffen de impact van onze producten en diensten en handelen daarbij grondig, zorgvuldig en aandachtig.

Meer weten over systeemmonitoring?

Wij ondersteunen je graag met het verbeteren van de kwaliteitszorg binnen jouw organisatie. Wil je meer weten over CLB Actieve Monitoring of ander kwaliteitsmanagement in de gezondheidszorg? Neem dan contact met ons op via 0162 582 900 of info@clb.nl. Onze experts informeren je graag over het beste kwaliteitszorgsysteem voor jouw organisatie in de zorg.

Neem contact op