CLB Slimme Dag- en Nachtzorg

Wat wil je van een bepaalde cliënt, patiënt of bewoner weten? Wat is de specifieke situatie en ruimte waarin hij/zij zich begeeft? Met de antwoorden op o.a. deze vragen, kunnen wij jouw Slimme Dag- en Nachtzorg optimaal samenstellen!

Neem contact op

Zorginnovaties, zoals Slimme Dag- en Nachtzorg met behulp van slimme sensoren, helpen bij het navigeren van een constant veranderende zorgmarkt, waarbij zorginstellingen moeten omgaan met minder handen aan het bed, steeds meer en complexere zorgvragen en strakkere budgetten. Slimme Dag- en Nachtzorg van CLB ondersteunt zorgorganisaties en haar zorgverleners bij het bieden van nóg betere zorg, op het juiste moment en tegen lagere kosten. Ook draagt het bij aan een fijne, rustige en veiligere woon-, leef- en werkomgeving. Het verschil tussen Slimme Dag- en Nachtzorg en de standaard inzet van sensoren? Minder valse en/of ongewenste meldingen en een veiliger en efficiënter werkproces.

Persoonlijk, veerkrachtig en flexibel

De kracht van onze zorgoplossing is een unieke samenstelling van slimme sensoren welke volledig afgestemd kunnen worden op de behoefte van jouw cliënte, patiënt of bewoner en waarvan je de instellingen in een handomdraai per persoon, per dagdeel en zelfs per specifieke situatie kunt aanpassen wanneer je maar wilt. Tijdelijk, permanent: alles is mogelijk. Zo ontvang je als zorgverlener altijd alleen de oproepen en alarmen die er écht toe doen, afgestemd op jouw cliënt, patiënt en/of bewoner.

 

De juiste vraag beantwoorden

Wij zagen echter snel in dat de inzet van een modern en flexibel platform in combinatie met slimme sensoren alléén niet genoeg is om een echte bijdrage te leveren aan het terugdringen van valse meldingen, het waarborgen van de veiligheid en het beschermen van de privacy. De échte bijdrage wordt pas bereikt als “de vraag achter de zorgvraag” beantwoord is. Met andere woorden: wat wil de zorgverlener van een bepaalde cliënt, patiënt of bewoner weten? Wat is het gedrag? Wat is de specifieke situatie en ruimte waarin diegene zich begeeft? Met de antwoorden op deze vragen, kan jouw slimme dag- en nachtzorg optimaal worden samengesteld met het beste resultaat.

 

Onze zorgcoach staat voor je klaar

Dankzij onze jarenlange ervaring, onder andere door 24/7 actief deel te nemen aan de zorgprocessen bij onze klanten, kunnen wij jou optimaal ondersteunen bij het begrijpen en beantwoorden van de meest complexe zorgvragen. Raadpleeg hiervoor onder andere onze Zorgcoach welke je moeiteloos begeleidt bij deze, voor vele zorginstellingen nieuwe, insteek gefundeerd op onze merkonafhankelijke Slimme Dag- en Nachtzorg. 

 

 Wat betekent dit voor jou als?

Cliënt, patiënt of bewoner

Maximale vrijheid en privacy terwijl je toch de juiste zorg op het juiste moment ontvangt.

Zorgverlener

Meer werkplezier en veiligheid, dankzij overzicht, efficiëntie en het uitblijven van alarmmoeheid.

Zorgorganisatie

Innovaties inzetten om een fijne, veilige en toekomstbestendige woon-, werk- en leefomgeving te faciliteren en stimuleren.

“Wij zien het als onze maatschappelijke verantwoordelijkheid om zorg elke dag te verbeteren.”

– Niels de Bruin, Algemeen Directeur

Meer weten over het CLB Slimme Dag- en Nachtzorg?

Dat is heel fijn om te horen. Heb je een vraag, wil je graag advies van één van onze experts of voel je meer voor een vrijblijvende kennismaking met demonstratie? Neem contact met ons op en wij helpen je graag verder.

Neem contact op