Stille ontruiming

CLB biedt een efficiënt en doeltreffend systeem voor stille ontruiming op basis van de CLB Smartphone i.c.m. de CLB Messenger App of Personen-Zoek-Installatie (PZI).

Neem contact op

Ontdek volledig geïntegreerde stille ontruiming!

Bij een calamiteit heeft een snelle, kalme ontruiming de prioriteit, met name bij organisaties waar een luid alarmsignaal niet gewenst is. Denk hierbij aan: zorginstellingen en gevangenissen. Om paniek te voorkomen, wordt Stille Ontruiming toegepast. Stille Ontruiming moet voldoen aan NEN2575. Organisaties maken tegenwoordig vaak gebruik van Stille Ontruiming via een apart mobile device. Maar, een apart mobile device is niet langer nodig! Vanaf nu, kunt u namelijk uw stille ontruimingsalarmen gewoon op uw CLB smartphone ontvangen! Alles-in-één, volledig geïntegreerd én natuurlijk volledig NEN2575 gecertificeerd. Als eerste in Nederland!

Client

Panieksituaties bij ontruiming zijn verleden tijd

Zorgmedewerker

Effectiviteit en veiligheid gaan hand in hand.

Zorginstelling

Een veilig en volledig afgedekte verantwoordelijkheid.

“De oplossing van CLB zorgt echt voor efficiëntie.”

– Piet van Rees, Gebouwbeheerder, Cedrah

IK WIL GRAAG MEER WETEN!

Dat is heel fijn om te horen! Heeft u een vraag of verzoek, bent u geïnteresseerd in een offerte of voelt u meer voor een vrijblijvend gesprek? Neem contact met ons op en wij helpen u graag verder.

Neem contact op

Share This