Stille Ontruiming

Is er sprake van een brand of een andere noodsituatie? Dan is Stille Ontruiming dé manier om paniekvrij, snel en veilig te ontruimen. Ontdek nu onze volledig geïntegreerde NEN2575-gecertificeerde stille ontruiming en maak het dragen van meerdere toestellen voor eens en altijd overbodig.

Neem contact op

Altijd direct op de hoogte

Een georganiseerde snelle en kalme ontruiming is in het geval van een noodsituatie van levensbelang, met name bij gevangenissen en zorgorganisaties waar patiënten, cliënten en bewoners te maken hebben met diverse niveaus van immobiliteit. Paniek zorgt voor onveilige situaties waarin het moeilijker is om overzicht te bewaren en snel en volledig te ontruimen. Stille Ontruiming biedt hierbij dé uitkomst: er wordt adequaat gealarmeerd, zonder geluid.

 

Nog maar één toestel nodig voor alles

Zorgorganisaties maken nog steeds veel gebruik van Stille Ontruiming via een apart (mobiel) toestel. Maar, met onze stille ontruiming is een apart toestel gelukkig verleden tijd! Vanaf nu kunnen stille ontruimingsalarmen gewoon ontvangen en afgehandeld worden op jouw CLB-smartphone. Alles-in-één, geïntegreerd en NEN2575-gecertificeerd.

 

 Wat betekent dit voor jou als?

Cliënt, patiënt en bewoner

Panieksituaties bij ontruiming zijn verleden tijd. Er kan georganiseerd, rustig en veilig worden ontruimd in een noodsituatie. 

Zorgverlener

In het geval van een noodsituatie kan er overzichtelijk en snel gehandeld worden om de veiligheid te allen tijde te waarborgen. Effectiviteit en veiligheid gaan hand-in-hand. 

Zorgorganisatie

Het faciliteren van een veilige werk- en leefomgeving met een NEN2575-gecertificeerde zorgoplossing.  

“Stille ontruiming van CLB zorgt echt voor efficiëntie.”

Piet van Rees, Gebouwbeheerder bij Cedrah

Meer weten over Stille ontruiming?

Dat is heel fijn om te horen. Heb je een vraag, wil je graag advies van één van onze experts of voel je meer voor een vrijblijvende kennismaking met demonstratie? Neem contact met ons op en wij helpen je graag verder.

Neem contact op