CLB Toewijzingscherm

Is jouw dienst net begonnen, net afgelopen of vindt er plotseling een wijziging plaats? Dan is het handig als je snel en eenvoudig de verantwoordelijke(n) voor oproepen en alarmen kan aanpassen. Dankzij ons toewijzingscherm is dat nu mogelijk!

Neem contact op

Inzicht in diensten en verantwoordelijkheden

Het Toewijzingscherm van CLB is een overzichtelijke applicatie waarin oproepen en alarmen worden verbonden aan de juiste zorgverlener: het zogeheten ‘toewijzen’. Per type oproep en alarm kun je, op basis van het dienstrooster, een verantwoordelijke aanwijzen. Deze verantwoordelijke krijgt dan gedurende de door jou aangegeven tijd de aangevinkte alarmen en oproepen binnen op zijn of haar smartphone. Een (eind)verantwoordelijke is vaak één collega, maar kan ook net zo eenvoudig een groep of zelfs andere afdeling zijn. Zo kun je bijvoorbeeld instellen om reanimatieoproepen alleen naar het aanwezig reanimatieteam te sturen en de oproep voor het glaasje water direct naar het hospitality team. De instellingen zijn op ieder moment aan te passen. Gebruik het bijvoorbeeld om vooruit te plannen, jouw verantwoordelijkheden te bekijken of ruilen en/of gedurende de dag noodzakelijke wijzigingen door te voeren.

 

 Verschillende manieren van toewijzen

Er zijn verschillende mogelijkheden voor hoe je oproepen en alarmen kunt toewijzen. Is de manier van toewijzen veelal hetzelfde binnen jouw zorgorganisatie? Dan denken wij met je mee over een goede standaard en stellen we deze samen met je in. Varieert het van dag tot dag? Ook dan beweegt het Toewijzingscherm met jouw wensen en behoeften mee.

 Wat betekent dit voor jou als?

Cliënt, patiënt en bewoner

Door de juiste en inzichtelijke toewijzing van verantwoordelijkheden, ontvang je sneller en gerichter de zorg die je nodig hebt.

Zorgverlener

Je eigen verantwoordelijkheid inzien en indien gewenst wijzigen of ruilen. Dit zorgt voor rust op de afdeling, voorkomt alarmmoeheid en ongewenste oproepen en versoepelt de onderlinge samenwerking.

Zorgorganisatie

Het CLB Toewijzingscherm maakt zorgverlening effectief, snel en overzichtelijk voor jouw zorgorganisatie.

“Bij moderne zorginstellingen is zorgtechnologie een belangrijk, of zelfs onmisbaar, ondersteunend onderdeel van het primaire zorgproces.”

– Joost van der Heyden, Managing Director

Meer weten over het CLB Toewijzingscherm?

Dat is heel fijn om te horen. Heb je een vraag, wil je graag advies van één van onze experts of voel je meer voor een vrijblijvende kennismaking met demonstratie? Neem contact met ons op en wij helpen je graag verder.

Neem contact op