Verpleegoproepsysteem

Met het verpleegoproepsysteem van CLB is hulp slechts één klik van je verwijderd: overdag, ‘s nachts, altijd. Ervaar een veilige, rustige en stressvrije werk- en leefomgeving en ontdek meer over ons verpleegoproepsysteem.

Neem contact op

De mogelijkheden van ons verpleegoproepsysteem

De basis van ons verpleegoproepsysteem is helder: je cliënt, patiënt of bewoner kan met één druk op de knop hulp vragen aan jou als zorgverlener. Maar, daarnaast kan het verpleegoproepsysteem nog veel meer: je kunt hulp vragen én middels de diverse knoppen opties andere verzoeken ‘uitsturen’. Denk bijvoorbeeld aan een glas water of de status het bezoek(uur) voor de patiënt, cliënt of bewoner en een assistentie- of reanimatieoproep voor jou als zorgverlener.

Kan een cliënt, patiënt of bewoner zelf geen hulp meer vragen? Dan is het verpleegoproepsysteem daar ook op voorbereid. De functionaliteiten van akoestische bewaking en sensorische bewaking zijn namelijk allemaal onderdeel van ons veelzijdige verpleegoproepsysteem.

 

Oproepen afleveren via het zusteroproepsysteem

De diverse oproepen die via het zusteroproepsysteem binnenkomen, worden vervolgens verwerkt, afgeleverd bij de juiste zorgverlener(s) en in behandeling genomen. Deze afhandeling gebeurt in veel gevallen met onze CLB Messenger App, maar kan ook middels ons oproepsysteem of de bestaande ontvanger van de zorgorganisatie gebeuren. Dit is hét voordeel van ons merkonafhankelijke kern. Naast het zien wie welke oproep heeft gemaakt, is het ook mogelijk om op afstand de situatie in te schatten. Start bijvoorbeeld alvast een spreek- luisterverbinding met de cliënt, patiënt of bewoner kijk met de camera mee of stuur op afstand de verlichting. Allemaal mogelijkheden die met één druk op de knop in de CLB Messenger App uit te voeren zijn.

 

 Wat betekent dit oproepsysteem voor jou in de zorg als?

Cliënt, patiënt of bewoner

Voel je ten alle tijden geborgen en veilig, ondanks dat jouw zorgverlener zich over de afdeling verplaatst.

Zorgverlener

Met een gerust hart, efficiënt en effectief je diensten draaien.

Zorgorganisatie

Loop als zorgorganisatie voorop in het bieden van efficiënte en veilige zorg van de hoogste kwaliteit.

“Wij zien het als onze maatschappelijke verantwoordelijkheid om zorg elke dag te verbeteren.”

– Niels de Bruin, Algemeen Directeur

Meer weten over het Verpleegoproepsysteem?

Dat is heel fijn om te horen! Heb je een vraag of verzoek, ben je geïnteresseerd in een offerte of voel je meer voor een vrijblijvend gesprek?
Neem contact met ons op en één van onze medewerkers helpen je graag verder.

Neem contact op