Verpleegoproepsysteem

Met het verpleegoproepsysteem van CLB is hulp slechts één klik van je verwijderd: overdag, ‘s nachts, altijd. Ervaar een veilige, rustige en stressvrije werk- en leefomgeving en ontdek meer over ons verpleegoproepsysteem.

Neem contact op

Verpleegoproep- en communicatiesystemen

De communicatieoplossingen van CLB voor de gezondheidszorg worden door honderden zorginstellingen en ziekenhuizen door heel Nederland vertrouwd. Het helpt bij het verbeteren van de kwaliteit en veiligheid van communicatie tussen zorgbehoevende en zorgverlener en tussen medewerkers onderling.

De basis van ons verpleegoproepsysteem – of zusteroproepsysteem  – is helder: de cliënt, patiënt of bewoner kan met één druk op de knop hulp vragen aan jou als zorgverlener. Maar, daarnaast deze zorgoplossing nog meer: je kunt hulp vragen én middels de diverse knoppen opties andere verzoeken ‘uitsturen’. Denk bijvoorbeeld aan het sturen van een verzoek aan de voedingsdeskundige en het maken van een assistentie- of reanimatieoproep.  Kan een iemand zelf niet meer om hulp vragen? Dan kan het verpleegoproepsysteem verrijkt worden met akoestische bewaking en/of sensorische bewaking.

 

Oproepen afleveren via het zusteroproepsysteem 

De diverse oproepen die via het zusteroproepsysteem – of verpleegoproepsysteem – binnenkomen, worden vervolgens verwerkt, afgeleverd bij de juiste zorgverlener(s) en in behandeling genomen. Deze afhandeling gebeurt in veel gevallen met onze CLB Messenger App, maar kan ook middels ons oproepsysteem of de bestaande ontvanger van de zorgorganisatie gebeuren. Dit is hét voordeel van onze merkonafhankelijke kern. Naast het zien wie welke oproep heeft gemaakt, is het ook mogelijk om op afstand de situatie in te schatten. Start bijvoorbeeld alvast een spreek- luisterverbinding met de cliënt, patiënt of bewoner, kijk met de camera mee of bedien op afstand de verlichting. Allemaal mogelijkheden die met één druk op de knop in de CLB Messenger App uit te voeren zijn.

 

CLB Open softwareplatform

Het verpleegoproepsysteem is onderdeel van het merkonafhankelijke softwareplatform van CLB. Het modulaire en open softwareplatform verbindt de behoeften, situatie en data van cliënten, patiënten en/of bewoners realtime aan de verantwoordelijke zorgverlener(s). 

 Wat betekent dit oproepsysteem voor jou in de zorg als?

CLB patient verpleegoproepsysteem

Cliënt, patiënt of bewoner

Voel je te allen tijde geborgen en veilig, ondanks dat jouw zorgverlener zich over de afdeling verplaatst.

CLB verpleger pictogram

Zorgverlener

Met een gerust hart, efficiënt en effectief je diensten draaien.

CLB gebouw pictogram

Zorgorganisatie

Loop als zorgorganisatie voorop in het bieden van efficiënte en veilige zorg van de hoogste kwaliteit.

“Wij zien het als onze maatschappelijke verantwoordelijkheid om zorg elke dag te verbeteren.”

– Niels de Bruin, Algemeen Directeur

Meer weten over het Verpleegoproepsysteem?

Dat is heel fijn om te horen. Heb je een vraag, wil je graag advies van één van onze experts of voel je meer voor een vrijblijvende kennismaking met demonstratie over onze zorgoplossing? Neem contact met ons op en wij helpen je graag verder.

Neem contact op