Verpleegoproepsysteem

Het verpleegoproepsysteem van CLB geeft u en uw client en/of patiënt een veilige, rustige en stressvrije werk- en leefomgeving.

Neem contact op

Kies voor de beste zorg, kies voor ons verpleegoproepsysteem (VOS)

Het moderne Verpleegoproepsysteem van CLB is IP-gebaseerd en uitermate geschikt voor gebruik in verpleeghuizen en ziekenhuizen. Door decennia lange ervaring met kritische communicatiesystemen in de zorg samen te smelten met de nieuwste technologie, is er een systeem ontstaan dat verplegend en verzorgend personeel helpt hun zorgverlening te richten op die situaties die het hardste om hun aandacht vragen.

CLB producten worden ontwikkeld en geproduceerd conform richtlijnen en standaarden die gelden voor medische hulpmiddelen. Gebruiksvriendelijkheid, betrouwbaarheid, flexibiliteit, uitbreidbaarheid en eenvoudig te installeren en onderhouden zitten in de DNA van het systeem. Niet voor niets is het de voorkeurskeuze van vele zorgorganisaties.

Client

Uw cliënten en patiënten voelen zich geborgen en veilig, ondanks dat u zich over de afdeling verplaatst.

Zorgmedewerker

Uw zorgverleners kunnen met een gerust hart, efficiënt en effectief hun diensten draaien.

Zorginstelling

Als zorginstelling loopt u voorop in het bieden van efficiënte zorg van hoge kwaliteit.

“Wij zien het als onze maatschappelijke verantwoordelijkheid om zorg elke dag te verbeteren.”

– Niels de Bruin, Algemeen Directeur

IK WIL GRAAG MEER WETEN!

Dat is heel fijn om te horen! Heeft u een vraag of verzoek, bent u geïnteresseerd in een offerte of voelt u meer voor een vrijblijvend gesprek? Neem contact met ons op en wij helpen u graag verder.

Neem contact op

Share This