Over ons

Benieuwd hoe we u kunnen helpen?

Neem contact op

We care 

De CLB Groep is een Nederlands familiebedrijf gespecialiseerd in het ontwerpen, produceren, innoveren, installeren, trainen én onderhouden van zorgtechnologie voor de care en cure sectoren. Onze innovatieve zorgoplossingen, waaronder ons medische alarmdistributiesysteem voorzien van de MDD 93/42/EEC klasse IIb CE-markering, komt u niet alleen tegen in Nederland, maar ook (ver) daarbuiten. Bent u benieuwd naar onze internationale activiteiten? Ontdek dan meer op global.clb.nl!

Onze expertise, producten en diensten worden dagelijks ingezet in de gehandicaptenzorg, ziekenhuizen, ouderenzorg, GGZ en justitie.
Al onze producten worden in eigen huis ontwikkeld, geproduceerd en beheerd. Dit geeft ons niet alleen de allerhoogste kwaliteitscontrole, maar ook flexibiliteit en snelheid.

Een selectie van onze klantfamilie

Missie

Het realiseren van groei door het bieden van innovatieve oplossingen die resulteren in maximale klanttevredenheid bij zorginstellingen, zorgverleners en alle mensen waar zij voor zorgen.

Visie

Wij passen iedere dag de beste technologie, producten, kennis en diensten toe om onze klanten en de maatschappij te geven wat hen toekomt: de best denkbare zorgoplossingen

Omdat jij er bent voor hen, zijn wij er voor jou.

Partners

CLB werkt in Europa samen met verschillende partners en een netwerk van CLB-getrainde installateurs. Op deze manier kunnen we continuïteit in de totale keten waarborgen. Ontdek hieronder het overzicht van onze partners en installateurs.

The only way to do great work, is to love what you do.

Vacatures

De markten waar wij ons in bevinden, staan nooit stil. Innovatie, groei en ontwikkeling zijn er aan de orde van de dag, een beweging waar wij dagelijks aan bijdragen! Daarom zijn wij altijd op zoek naar nieuwe collega’s met een passie voor hun vak en een wens om zich continu te ontwikkelen. Klik en lees meer!

Ik wil graag meer weten!

Dat is heel fijn om te horen. Heeft u een vraag of verzoek, bent u geïnteresseerd in een offerte of voelt u meer voor een vrijblijvend gesprek?
Neem contact met ons op en wij helpen u graag verder.

Neem contact op

Share This