Over ons

Benieuwd hoe we u kunnen helpen?

Neem contact op

CLB Integrated Solutions legt de focus op innovatieve en praktijkgerichte oplossingen voor de zorg, waarbij de cliënt, patiënt of bewoner centraal staat. Dit doen wij om de zorg in Nederland optimaal te ondersteunen, zodat de zorgkwaliteit nog beter wordt voor iedereen.

Als trots lid van de CLB Groep, een internationaal familiebedrijf welke in 2021 de award voor ‘Beste Onderneming van Noord-Holland 2021’ won, zijn wij gespecialiseerd in de gehele keten rondom innovatieve zorgtechnologie: van integratie tot het bieden van complete ontzorging voor communicatie, alarmering en analyse in de zorg. Hierdoor werk je als zorgorganisatie veilig, efficiënt en kostenbesparend zonder vendor lock-in.

Ontdek onze zorgoplossing(en) en diensten en ervaar zelf hoe wij, dankzij 40 jaar zorgervaring en 250+ best practices, jouw ideale partner zijn voor de gehandicaptenzorg, ouderenzorg, ziekenhuizen, GGZ en justitie. Samen met onze ruim 200 collega’s en partners wereldwijd zetten wij ons dagelijks in voor betere zorg door innovatie.

Onze zorgoplossingen en diensten ondersteunen zorgverleners en hun zorgprocessen: ze bieden rust, overzicht en veiligheid door bijvoorbeeld alarmmoeheid te voorkomen, zodat er nooit meer een alarm wordt gemist. Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?

Waar staan wij voor?

Betere zorg door innovatie

Wij passen iedere dag de beste technologie, producten, kennis en diensten toe om onze klanten en de maatschappij te geven wat hen toekomt: de best denkbare zorgoplossingen.

Waar streven wij naar?

Het realiseren van groei door het bieden van innovatieve oplossingen die resulteren in maximale klanttevredenheid bij zorgorganisaties, zorgverleners en alle mensen waar zij voor zorgen.

Onze certificeringen

Bij CLB staat kwaliteit hoog in het vaandel. Iedereen moet namelijk kunnen vertrouwen op veilige en betrouwbare zorg. Dankzij onze certificaten, weet je zeker dat wij de kwaliteit van onze processen zeer serieus nemen én aantoonbaar veilig, adequaat en zorgvuldig omgaan met alle gevoelige informatie, waaronder persoonsgegevens.

.

Een selectie van onze klantfamilie

Bij al meer dan 752 zorgorganisaties ondersteunen wij de zorg met onze zorgoplossingen. We zijn ontzettend trots dat we daarbij kunnen helpen.
Wij zijn voornamelijk actief in de gehandicaptenzorg, ziekenhuizen, ouderenzorg, GGZ en justitie.

Kom jij de CLB familie versterken?

De markten waar wij ons in bevinden, staan nooit stil. Innovatie, groei en ontwikkeling zijn er aan de orde van de dag, een beweging waar wij dagelijks aan bijdragen! Daarom zijn wij altijd op zoek naar nieuwe collega’s met een passie voor hun vak en een wens om zich continu te ontwikkelen. Klik en lees meer!

Ik wil graag meer weten!

Dat is heel fijn om te horen. Heb je een vraag of verzoek, ben je geïnteresseerd in een offerte of voel je meer voor een vrijblijvend gesprek?
Neem contact met ons op en wij helpen u graag verder.

Neem contact op