Over ons

Benieuwd hoe we u kunnen helpen?

Neem contact op

CLB Integrated Solutions legt de focus op innovatieve en praktijkgerichte oplossingen. Voor iedereen: Van eerste tot laatste adem, van baby tot 100-plus. Dit doen wij om de zorg in Nederland optimaal te ondersteunen, zodat de zorgkwaliteit nog beter en veiliger wordt voor iedereen.

Dit alles begint bij het slimmer maken van jouw zorgorganisatie afgestemd op de individuele zorgvraag. Hierbij zijn veiligheid, privacy en vrijheid belangrijke speerpunten. Daarnaast ondersteunen onze zorgoplossingen en diensten zorgverleners en hun zorgprocessen. Ze bieden rust, overzicht en veiligheid door bijvoorbeeld alarmmoeheid te voorkomen. Zo wordt er nooit meer een alarm gemist.

We zijn gespecialiseerd in de gehele keten als het gaat om innovatieve zorgtechnologie. Van integratie, service en onderhoud tot het bieden van complete ontzorging  op het gebied van communicatie, alarmering en analyse. Wij bieden veilige, efficiënte en kostenbesparende oplossingen voor iedere zorgorganisatie. En streven hierbij niet naar vendor lock-in, maar naar een praktische totaaloplossing voor iedereen.

Als trots lid van het internationale familiebedrijf CLB Groep, die de ‘Beste onderneming van Noord-Holland 2021’ won, zetten wij ons al 40 jaar, samen met ruim 200 collega’s en partners wereldwijd dagelijks in voor betere zorg door innovatie. Dit maakt ons een betrouwbare partner binnen iedere markt van de zorg. Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?

Waar staan wij voor?

Betere zorg door innovatie

Wij passen iedere dag de beste technologie, producten, kennis en diensten toe om onze klanten en de maatschappij te geven wat hen toekomt: de best denkbare zorgoplossingen.

Waar streven wij naar?

Het realiseren van groei door het bieden van innovatieve oplossingen die resulteren in maximale klanttevredenheid bij zorgorganisaties, zorgverleners en alle mensen waar zij voor zorgen.

Onze certificeringen

Bij CLB staat kwaliteit hoog in het vaandel. Iedereen moet namelijk kunnen vertrouwen op veilige en betrouwbare zorg. Dankzij onze certificaten, weet je zeker dat wij de kwaliteit van onze processen zeer serieus nemen én aantoonbaar veilig, adequaat en zorgvuldig omgaan met alle gevoelige informatie, waaronder persoonsgegevens.

.

Een selectie van onze klantfamilie

Bij al meer dan 752 zorgorganisaties ondersteunen wij de zorg met onze zorgoplossingen. We zijn ontzettend trots dat we daarbij kunnen helpen.
Wij zijn voornamelijk actief in de gehandicaptenzorg, ziekenhuizen, ouderenzorg, GGZ en justitie.

Kom jij de CLB familie versterken?

De markten waar wij ons in bevinden, staan nooit stil. Innovatie, groei en ontwikkeling zijn er aan de orde van de dag, een beweging waar wij dagelijks aan bijdragen! Daarom zijn wij altijd op zoek naar nieuwe collega’s met een passie voor hun vak en een wens om zich continu te ontwikkelen. Klik en lees meer!

Ik wil graag meer weten!

Dat is heel fijn om te horen. Heb je een vraag of verzoek, ben je geïnteresseerd in een offerte of voel je meer voor een vrijblijvend gesprek?
Neem contact met ons op en wij helpen u graag verder.

Neem contact op