Wij zijn CLB en wij zetten ons dagelijks in voor betere zorg door innovatie.

Wij zijn verhuisd!

Vanaf nu vind je ons op ons nieuwe post- en bezoekadres aan de Beneluxweg 121, 4904 SJ in Oosterhout.
Wij kijken ernaar uit om je in 2021 veilig in ons nieuwste kantoorpand te mogen verwelkomen!

Officiële mededeling Coronavirus (COVID-19)

In het kader van het Coronavirus (COVID-19) stellen wij u graag op de hoogte
van maatregelen die de CLB Groep heeft genomen om de veiligheid van
haar medewerkers, klanten en partners te waarborgen.

Lees meer

CLB Integrated Solutions verlegt de focus van pure technologie, naar innovatie en praktijkgerichte oplossingen voor de zorg, waarbij de cliënt, patiënt of bewoner centraal staat. Dit doen wij om de zorg in Nederland optimaal te ondersteunen, zodat de zorgkwaliteit nog beter wordt voor iedereen.

Wij zijn gespecialiseerd in de gehele keten rondom innovatieve zorgtechnologie: van ontwikkeling en integratie tot het bieden van complete ontzorging voor communicatie, alarmering en analyse in de zorg. Hierdoor werk je als zorgorganisatie veilig, efficiënt en kostenbesparend zonder vendor lock-in.

Meer over ons

Praktijkgerichte zorgoplossingen met focus op de zorgvraag van jouw cliënten. Samen met de beste begeleiding, ondersteuning en onderhoud.

CLB bereikt in Nederland al meer dan…

Zorginstellingen

Locaties

Cliënten

Een selectie van onze klantfamilie

Wat speelt er bij CLB?

Wij zijn gesloten op 18 en 19 mei

Wij zijn gesloten op 18 en 19 mei

Let Op: Op 18 mei (Hemelvaartsdag) en 19 mei is CLB gesloten. Wij zijn daarom op deze dagen niet bereikbaar. In geval van urgente storingen kan je bellen met ons storingsnummer 0162 582 999. Vanaf maandag 1 mei zijn wij weer bereikbaar, zoals je dat van ons gewend bent.

Ingebruikname MOS bij Anna Ziekenhuis Geldrop

Ingebruikname MOS bij Anna Ziekenhuis Geldrop

Met trots kunnen wij mededelen dat het Anna ziekenhuis in Geldrop vanaf heden kan en mag vertrouwen op het Medisch Oproepsysteem van van CLB! ️ Na een weloverwogen traject, inclusief uitgebreide Proof of Concept, heeft het Anna Ziekenhuis CLB de opdracht...

Sami, Adam en moeder Jessica te verrassen naar Disneyland!

Sami, Adam en moeder Jessica te verrassen naar Disneyland!

We did it! Samen met ruim 100 donateurs hebben we het bedrag van €6.000,- gehaald! Sami, die het #SyndroomvanDravet heeft, zijn droom wordt eindelijk écht werkelijkheid. De cheque was eergisteren feestelijk uitgereikt aan moeder Jessica, die samen met haar zoons,...

Hoe kunnen we je helpen?

De mogelijkheden zijn eindeloos. Maar elke zorgorganisatie, samen met het zorgproces en de zorgvraag van een cliënt, patiënt of bewoner is uniek. Daarom kijken wij graag samen hoe we tot de best passende totaaloplossing kunnen komen.

Neem direct contact op