Communicatieoplossingen

Neem contact op

In eigen huis ontwikkeld
Allerhoogste kwaliteitscontrole
flexibiliteit in systemen

CLB is de specialist op het gebied van domotica- en communicatieoplossingen voor de care en cure markt. Wij ontwikkelen, leveren, integreren en onderhouden zowel oplossingen van eigen makelij, als van producten van partners. Al deze producten kunnen aangesloten worden op ons unieke platform Unicontrol2.

Communicatieoplossingen voor iedere uitdaging in de zorg

Bij CLB Raamsdonksveer zijn we gespecialiseerd in het bieden van zorgoplossingen op maat: wij adviseren u daarom graag over de zorgoplossing die past bij uw zorgvraag! Daarbij behoren natuurlijk ook draadloze communicatieoplossingen tot de mogelijkheden. Waarom u voor een draadloos communicatiesysteem moet kiezen? Wij zetten de voordelen voor u op een rijtje:

  • Mobiliteit: systemen zijn op iedere locatie toepasbaar;
  • Bekabeling is niet nodig: doordat er geen bekabeling noodzakelijk is, kunt u het systeem tegen relatief lage kosten laten aanleggen;
  • Geschikt voor tijdelijke situaties zoals renovatieprojecten;
  • Eenvoudig te gebruiken in combinatie met bestaande systemen.

Wij hebben verschillende draadloze communicatieoplossingen in ons portfolio. Denk hierbij aan draadloze sensorische bewaking, draadloze persoonsalarmering, draadloze epilepsiedetectie en een draadloos alarmeringssysteem. Of het nu gaat om Unicontrol2, bedraden en draadloze sensoren of een verpleegoproepsysteem: wij adviseren u graag over de mogelijkheden!

Unicontrol2: het totaalpakket voor uw organisatie

In één oogopslag alle meldingen, cliëntgegevens en aanvullende actieknoppen in beeld: ons oproepscherm Unicontrol2 is hét centrale hart van uw organisatie. Door het vertalen van specifieke leef- en zorgpatronen naar cliëntprofielen, wordt het aantal ongewenste meldingen verminderd en wordt de kwaliteit van gewenste meldingen verbeterd.

Door de logische en duidelijke symbolen, geanimeerde iconen en heldere kleuren, weet u direct welke informatie urgent is en waar u rekening mee moet houden. U schakelt eenvoudig tussen diverse weergaveschermen en het geheel kan worden aangepast naar de voorkeur van uw organisatie. Het Unicontrol2 pakket is volledig flexibel in te vullen, uit te breiden een aan te passen. Het aantal cliënten kan probleemloos eindeloos worden uitgebreid binnen het softwaresysteem. U bent met dit systeem verzekerd van een cliëntgerichte, intuïtieve en gebruiksvriendelijke omgeving voor uw zorgmedewerkers.

Heeft u vragen? Bel direct!

Wilt u meer weten over onze diverse communicatieoplossingen? Neem dan contact met ons op. U bereikt ons via het telefoonnummer: +31 (0)162 582900. Onze medewerkers beantwoorden uw eventuele vragen en plannen een kennismakingsgesprek in.

Wilt u meer weten? 

Dat is heel fijn om te horen! Heeft u een vraag of verzoek, bent u geïnteresseerd in een offerte of voelt u meer voor een vrijblijvend gesprek? Neem contact met ons op en wij helpen u graag verder.

2 kolommen
  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid.

    Velden met een * zijn verplicht.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Share This