Unicontrol2

Door het vertalen van specifieke leef- en zorgpatronen naar cliëntprofielen, wordt het aantal ongewenste meldingen verminderd en wordt de kwaliteit van gewenste meldingen verbeterd.

Neem contact op

Zorg staat sterk met Unicontrol2

Unicontrol2, het nieuwste softwarepakket van CLB, brengt informatievoorziening en de bediening van uw Unicare® systeem samen in één gebruikersinterface. Stelt u zich eens voor dat u in één oogopslag alle meldingen, cliëntgegevens en aanvullende actieknoppen in beeld heeft. Het kan dankzij Unicontrol2: hét centrale hart van uw zorginstelling. Vertaal specifieke leef- en zorgpatronen naar cliëntprofielen, verbeter de kwaliteit van uw meldingen, maak cliëntspecifieke notities, plan diensten, wijs zorgtaken toe, groepeer meldingen, bepaal meldingsprioriteiten, richt uw eigen interface in en nog veel meer. Door de logische en duidelijke symbolen, geanimeerde iconen en heldere kleuren, weet u direct welke informatie urgent is en waar u rekening mee moet houden.

Client

Alle cliëntgegevens altijd snel en overzichtelijk bij de hand.

Zorgmedewerker

Zorgverleners hebben optimale ondersteuning door één centraal hart.

Zorginstelling

Als zorginstelling heeft u één doeltreffend, overzichtelijk systeem.

“De centrale software Unicontrol2 is bij uitstek de oplossing voor producten en systemen die op een
flexibele en dynamische manier met elkaar moeten communiceren en functioneren.”

– Erik van Duijn, Business Development

IK WIL GRAAG MEER WETEN!

Dat is heel fijn om te horen! Heeft u een vraag of verzoek, bent u geïnteresseerd in een offerte of voelt u meer voor een vrijblijvend gesprek? Neem contact met ons op en wij helpen u graag verder.

Neem contact op