Vivent Zorg over de keuze van CLB als partner

Niels de Bruin: “Als CLB voelen we vooral een heel warm welkom bij deze nieuwe samenwerking. Wij zien ernaar uit om in partnership te gaan samenwerken. Ik ben er trots op. Samen met Vivent willen wij het verpleegkundig oproep systeem naar een hoger niveau brengen.”

 

Vivent heeft zorgvuldig, en in goed overleg met een vertegenwoordiging van de cliëntenraad, gezocht naar de meest geschikte oplossing voor hun nieuwe verpleegoproepsysteem. En naar de best passende partij om dit samen in vervulling te brengen. Met trots kunnen wij zeggen dat Vivent heeft gekozen voor CLB als de partner voor de toekomst. Op maandag 11 april 2022 zetten Pieter Hermsen, bestuurder van Vivent, en Niels de Bruin, CEO van de CLB groep, hun handtekening onder de overeenkomst. Het is een prachtig project waar wij al hun 5 woonzorglocaties met in totaal 421 kamers gaan uitrusten met onze slimme zorgtechnologie. In dit artikel vertelt Vivent vertelt meer over de samenwerking en het nieuwe verpleegoproepsysteem.  Dank je wel voor de mooi woorden en het vertrouwen in CLB!

 

Pieter Hermsen: “Als je zorg nodig hebt, is het belangrijk dat je zelf blijft gaan over je eigen leven. Dat je hulp kunt vragen als dat nodig is, maar ook je persoonlijke ruimte behoudt. Het nieuwe verpleegoproepsysteem is een aanvulling op de ogen van onze zorgcollega’s. We zorgen voor een veilige omgeving met aandacht voor de behoeften van de bewoner. We gaan over op één systeem voor heel Vivent waarmee we nu en de in de toekomst goede en veilige zorg kunnen leveren. In eerste instantie binnen onze woonzorgcentra, maar in de toekomst mogelijk ook bij cliënten thuis. Dat doen we samen met CLB.”

 

 Klik hier om het artikel te lezen