PretApp van ’s Heeren Loo voor mensen met een (verstandelijke) beperking!

Bij ’s Heeren Loo vinden ze dat iedereen moet kunnen genieten van de dingen hij of zij leuk vinden. “Mark houdt van films en zou heel graag een keer naar de bioscoop gaan. Maar dat is lastig voor hem vanwege de vele prikkels’’. Vanuit die visie ontwikkelde ’s Heeren Loo in haar innovatielab in samenwerking met Incentro, de PretApp. Hiermee hopen ze mensen met een (verstandelijke) beperking, die niet zelf naar het theater kunnen, toch een theaterbeleving te kunnen geven.

De PretApp, waar de CLB Foundation trotse sponsor van is, staat vol met opgenomen toneelstukjes, liedjes en interactieve verhalen. Een app waarmee Mark niet alleen zelf kan bepalen welk amusement hij wil zien, maar ook wanneer en waar.

De PrettApp is niet alleen ten behoeve van cliënten, zorgbegeleiders en verwanten van ’s Heeren Loo, maar voor iedereen in Nederland. Zo kunnen zoveel mogelijk mensen genieten, luisteren en lachen in hun eigen omgeving. De PretApp is vanaf nu voor iedereen gratis te downloaden in de App Store en Play Store!

Klik hier voor meer informatie over de PretApp.