Na een grondige selectieprocedure, mocht zorgtechnologiegigant de CLB Groep gisteravond de award voor Beste Onderneming van Noord-Holland 2021 in de categorie grootbedrijf in ontvangst nemen. Ariane Joustra van de ABN Amro reikte de award, namens de vakjury, tijdens de live-uitzending uit. “Het is een enorme eer om deze award te winnen en een kroon op het werk van onze 200 collega’s die zich elke dag wereldwijd inzetten om de zorg te ondersteunen.” Aldus Niels de Bruin, CEO van de CLB Groep.

De award komt voor de CLB Groep op een heel bijzonder moment: het jaar dat het familiebedrijf 40 jaar bestaat, maar ook het jaar waarin de wereld te maken kreeg met een pandemie. “Wij hebben harder gewerkt dan ooit om te zorgen dat onze klantfamilie, waaronder veel ziekenhuizen, alles kreeg dat ze nodig had om op maximale capaciteit te kunnen blijven presteren, 24 uur per dag en 7 dagen per week.” Aldus Timothea Berghuijs, Head of Marketing, PR & PA van de CLB Groep. Van het in 48 uur operationeel maken van een noodhospitaal tot vervangen van een reanimatiesysteem in 72 uur: het kwam allemaal voorbij. “Echt een groot compliment aan onze collega’s voor het keiharde werk in uitzonderlijke omstandigheden en onze klantfamilie voor hun doorzettingsvermogen, vechtlust en vertrouwen. Samen hebben we dit mogelijk gemaakt.”

De competitie was dit jaar sterk met mede-finalisten als Thuisbezorgd.nl, Forbo en Facta. Uit meer dan 100 bedrijven werd er eerder dit jaar een top 10 samengesteld, waarna deze gistermiddag tijdens de live-uitzending werd teruggebracht tot een top 3 en uiteindelijk de winnaar. “Zonder onze krachtige klantfamilie, collega’s en de vakjury was dit niet gelukt. Wij zijn iedereen echt ontzettend dankbaar,” sluit Niels de Bruin af.

Lees hier meer!