Ontmoet The Distancer!

Maak kennis met de nieuwste innovatie op het gebied van de anderhalvemetersamenleving: The Distancer. Deze prikkelvrije, stand alone en universele hanger van autosleutelformaat vertelt de persoon die op je afloopt, dankzij een eenvoudig stoplichtprincipe, direct of hij/zij/het zich binnen, precies op of buiten de 1,5 meter van jou bevindt. Eenvoudiger kan bijna niet! Draag het als een broche met een magneetsluiting of clip óf hang het met een breekkoord* om de hals.

The Distancer is voor íedereen te gebruiken, maar is speciaal ontwikkeld voor de gehandicaptenzorg en ouderenzorg (hoofdzakelijk gericht op dementie). Afstand houden is voor mensen met een verstandelijke beperking en mensen met dementie namelijk ontzettend lastig te begrijpen en daarom een emotionele aangelegenheid, terwijl het juist zo belangrijk is om deze kwetsbare doelgroep te beschermen. Dankzij The Distancer leren ze spelenderwijs afstand houden en wordt afstand houden weer leuk!

Over The Distancer B.V.

Één ondernemer kwam in april 2020, dankzij eigen ervaringen, met een maatschappelijke uitdaging én een mogelijke oplossing. Drie andere ondernemers, waaronder de CLB Groep en Variass, sloten direct aan en The Distancer was geboren. Binnenkort voor de zorg exclusief en internationaal verkrijgbaar bij CLB en vanaf vandaag in pilot bij ’s Heeren Loo, locatie Groot Schuylenburg! Je ontmoette The Distancer onder andere bij Omroep Max en De Stentor. The Distancer wordt volledig in Nederland ontworpen, ontwikkeld en geproduceerd. Ontdek meer over The Distancer op www.distancer.nl!