Met trots kunnen wij mededelen dat het Anna ziekenhuis in Geldrop vanaf heden kan en mag vertrouwen op het Medisch Oproepsysteem van van CLB! ️

Na een weloverwogen traject, inclusief uitgebreide Proof of Concept, heeft het Anna Ziekenhuis CLB de opdracht gegeven om zowel het Verpleegoproepsysteem (VOS) als het Medisch Oproepsysteem (MOS) te vervangen. Inmiddels is deze opdracht met succes en naar volle tevredenheid uitgevoerd.

Het MOS van CLB is een EU Medische Richtlijn 93/42EC CE klasse IIb gecertificeerd alarmdistributiesysteem. Het is dé zorgoplossing waarmee medische alarmen (bijvoorbeeld van monitoren, infuuspompen of beademingstoestellen) snel en betrouwbaar bij de juiste zorgverlener worden afgeleverd via de CLB Messenger App. Hierdoor hoeft de zorgmedewerker niet voortdurend in de directe nabijheid van de patiënt en/of de medische apparaten te blijven, en kunnen alarmen zelfs ‘stil’ worden gezet, wat bijdraagt aan een rustige en helende omgeving voor de patiënt.

De zorgmedewerkers van het Anna Ziekenhuis hebben inmiddels ervaren hoe het Medisch Oproepsysteem past in hun zorgprocessen en hoe het de medewerkers ondersteunt in hun dagelijkse werkzaamheden, waarmee alarmmoeheid bestreden wordt. Ook zullen patiënten straks meer rust ervaren op de kamer, wat natuurlijk bevorderlijk is voor een goed herstel. Kortom: een belangrijke stap voorwaarts.

Wij danken het Anna Ziekenhuis voor het vertrouwen en de prettige samenwerking. Wij verheugen ons op een constructieve en innovatieve voortzetting van ons partnerschap.