Ontmoet onze Klantteams!

Wij zijn trots om onze volgende stap richting de toekomst eindelijk met u te mogen delen. Zoals u weet zijn wij continu bezig met het verbeteren van onze klantrelaties. Nóg klantgerichter werken is ons doel: pas als u gelukkig bent, zijn wij dat ook.

Betere zorg door innovatie
Het leveren van goede zorg is onlosmakelijk verbonden met samenwerken. Het zorgen dat de juiste innovatie bij u terecht komt, is een specialisme. Samenwerken doe je per definitie niet alleen en daarom introduceren wij vanaf 1 september 2018 met trots onze klantteams! Klantteams maken ons sneller, klantgerichter, toegankelijker én voedt innovatie en specialisme. Plus, ze dragen direct bij aan de motivatie van de medewerkers waar u dagelijks mee te maken heeft. Samen staan we sterker dan ooit tevoren.

Wat betekent het voor u als klant?
Het introduceren van klantteams heeft maar één doel: u als klant nóg beter van dienst kunnen zijn. Dankzij onze klantteams profiteert u van:

  • Verbeterde service: niet één persoon maar een volledig gespecialiseerd klantteam staat elke werkdag voor u klaar! Plus, één contactpunt voor (bijna) alles – met kennis van u als klant én het segment waarin uw organisatie opereert. Kortom: de juiste ondersteuning is altijd voorhanden – waar en wanneer u het nodig heeft.
  • Meer snelheid en flexibiliteit: uw klantteam is zelfstandig en beslist, samen met u, welke volgende stap de juiste is.
  • Nóg persoonlijker: wij onthouden alles van u – zelfs de naam van uw favoriete collega. U weet wel, Linda, die ieder jaar een tafelkleed voor u haakt! Plus, omring uzelf met de kennis en ervaring van zorginstellingen uit uw sector.
  • Samen sterk: ons aanbod nóg beter afgestemd op uw wensen. Plus, u weet altijd waar u aan toe bent en wat u dus van ons mag verwachten en bent altijd goed op de hoogte van de nieuwste innovaties die tellen voor ú.

Wij kunnen niet wachten om u nog beter van dienst te zijn en samen de zorg in Nederland naar het volgende niveau te tillen!

Wat betekent het voor u als u nog geen klant van CLB bent?
Dat u dat natuurlijk heel snel moet worden, want dan profiteert u direct van alle voordelen van onze klantteams, kunt u kennis en ervaringen delen met andere zorginstellingen uit uw sector én wordt u een gelukkig lid van onze CLB-klantenfamilie! Wij houden een plekje voor u vrij. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Stuur dan een bericht óf bel met Erik óf Robert van klantteam New Business via 016 582 904. Wie weet tot snel!