Ontmoet onze klantteams!

Geen nummer?
Dat leest u goed!

Dat bent u bij CLB natuurlijk nooit echt geweest, en vandaag de dag al helemaal niet meer. Bij CLB staat de klant altijd op nummer één en daarom hebben wij iets te vieren!

Vanuit onze visie ‘betere zorg door innovatie’ hebben wij intern namelijk een belangrijke, verfrissende stap gezet. Wij introduceren met trots: onze klantteams!

Per klantgroep, is er één klantteam samengesteld. Klantteams maken ons niet alleen sneller, klantgerichter en toegankelijker – ze voeden ook innovatie én specialisme. Plus, klantteams zorgen ervoor dat wij binnen CLB nóg meer dan ooit een echt teamgevoel creëren. Iedereen weet exact wat hij of zij bijdraagt aan het geheel en wordt echt verantwoordelijk voor dat stukje CLB. Samen staan we sterker dan ooit tevoren!

Wat betekenen klantteams voor onze klanten?
Het introduceren van klantteams heeft één heel belangrijk doel: onze klanten nog beter van dienst zijn. Als klant van CLB, biedt uw klantteam u de volgende voordelen:

// Verbeterde service: niet één persoon maar een volledig gespecialiseerd klantteam staat elke werkdag voor u klaar! Plus, één contactpunt voor (bijna) alles – met kennis van u als klant én het segment waarin uw organisatie opereert. Kortom: de juiste ondersteuning is altijd voorhanden – waar en wanneer u het nodig heeft.
// Meer snelheid en flexibiliteit: uw klantteam is zelfstandig en beslist, samen met u, welke volgende stap de juiste is.
// Nóg persoonlijker: wij onthouden alles van u – zelfs de naam van uw favoriete collega. U weet wel, Linda, die ieder jaar een tafelkleed voor u haakt! Plus, omring uzelf met de kennis en ervaring van zorginstellingen uit uw sector.
// Samen sterk: ons aanbod nóg beter afgestemd op uw wensen. Plus, u weet altijd waar u aan toe bent en wat u dus van ons mag verwachten en bent altijd goed op de hoogte van de nieuwste innovaties die tellen voor ú.

Er staat dus niet één CLB’er, maar een heel klantteam voor u klaar! Wij kijken ernaar uit om u nóg beter van dienst te kunnen zijn.

Heeft u een vraag?
Bent u een klant van CLB en heeft u een vraag? Stel hem vrijblijvend aan uw klantteam. Bent u nog geen klant van CLB, maar heeft u behoefte aan meer informatie? Neem contact op met Erik of Robert (New Business) via uwklantteam4@clb.nl!