Op zaterdag 3 juni is woonzorgcentrum Anna Heide van de Anna Zorggroep officieel geopend door de burgemeester van Geldrop, Jos van Bree, en twee toekomstige bewoners. De opening was een feestelijke aangelegenheid en werd bezocht door ruim 1.000 mensen. En als partner in zorgtechnologie was CLB natuurlijk ook van de partij. Anna Ouderenzorg heeft namelijk de ambitie gesteld om ‘Het Huis van de Toekomst’ te bouwen. Daarom zijn alle woningen van Anna Heide voorzien van de nieuwste zorgtechnologie: CLB Smart Sensoring.

CLB Smart Sensoring is een oplossing die op basis van Artificial Intelligence en Computer Vision alle relevante gedragingen van een bewoner of gebeurtenissen in een kamer detecteert, analyseert en desgewenst meldt bij de zorgmedewerker. CLB Smart Sensoring brengt eigenlijk alle zorgtechnologie samen tot één oplossing, waarmee het nóg flexibeler inzetbaar is en er niet meer met losse hulpmiddelen gewerkt hoeft te worden!

En nu is het zover: de nieuwe locatie van Anne Ouderenzorg is klaar! We wensen de toekomstige bewoners van Anna Heide, en natuurlijk alle (zorg)medewerkers van Anna, een hele soepele verhuizing toe en hopen dat zij zich er snel thuis voelen.

Meer weten over CLB Smart Sensoring? Check dan hier.