Wij hebben het genoegen om al jarenlang te mogen #samenwerken met Ziekenhuis Gelderse Vallei (ZGV). In deze periode hebben wij het ziekenhuis goed leren kennen en heeft ZGV kunnen ervaren hoe het is om CLB als partner aan haar zijde te hebben. En wij geloven; wat goed is, moet goed blijven. Maar waar kansen liggen, willen we absoluut verbeteren!

We zijn dan ook ontzettend blij dat we de samenwerking voort mogen zetten en dat CLB het ZGV mag voorzien van een vernieuwd en sterk verbeterd modern Verpleegoproepsysteem! Het huidige VOS is namelijk toe aan verbetering. De zorg van ZGV is immers hoogwaardig, goed georganiseerd en mensgericht en daar hoort uiteraard een betrouwbaar en toekomstbestendig VOS bij. We zijn enorm trots dat ZGV opnieuw heeft gekozen voor CLB en hebben het volste #vertrouwen in een positief vervolg van onze samenwerking.

Wij danken Ziekenhuis Gelderse Vallei voor het vertrouwen! Tot slot bedanken wij ook de medewerkers van het Anna Ziekenhuis Geldrop, die zo gastvrij waren om een delegatie van het ZGV te ontvangen en het CLB VOS in vol enthousiasme in de praktijk hebben gedemonstreerd tijdens het #referentiebezoek. En nu aan de slag!