Ontmoet CLB op het Domotica, gewoon doen evenement

Woensdag 10 november 2021 | 14:30 tot 18:00 uur

Op woensdag 10 november 2021 vind je ons en CLB Groepslid CuraTec op het M&I/Partners evenement “Domotica, gewoon doen”.  Tijdens het event ‘Domotica, gewoon doen’ zoomt M&I/Partners in op leefcirkels en uitluistersystemen. Twee specifieke toepassingen die de zorg verlichten en verbeteren. Aansluitend vindt de leveranciersmarkt plaats met Ascom, Van Breda, Bprocare, CLB, Consyst, Curatec, Van Dorp, De Heer Medicom, Hertek, HPS Solutions, KPN Health, Mextal, NCT-Groep, Simac en Verkerk.

Pauline Hogendoorn (M&I/Partners) presenteert de uitkomsten uit haar masteronderzoek naar leefcirkels in de ouderenzorg. Marcha Kwisthout, manager Langdurige zorg en Behandeling bij tanteLouise, neemt u mee in hun zorgvisie en hoe leefcirkels daar naadloos bij aansluiten. Karlijn Pielage (M&I/Partners) vertelt over uitluistersystemen in de gehandicaptenzorg. Johan Remmers, sectormanager bij ASVZ, deelt zijn ervaringen en successen met uitluistersystemen bij ASVZ.

Deelname
De bijeenkomst is uitsluitend bestemd voor relaties in de geestelijke gezondheidszorg, ouderenzorg en de gehandicaptenzorg (Raad van Bestuur, directeuren, zorgprofessionals, zorgmanagers, innovatiemanagers, ICT- en I&A-managers van instellingen die nog niets doen met sensoren/domotica en/of die (jaren geleden) begonnen zijn en nu een stap vooruit willen zetten. Interimmers en zzp’ers zijn uitgesloten van deelname. Het event is kosteloos, wel dient u zich vooraf aan te melden via: https://mxi.nl/events/57/domotica-gewoon-doen. Het evenement vindt plaats op evenementlocatie Mereveld aan de Mereveldseweg 9 te Utrecht.

Tot dan!