CLB Thuis

Wanneer complexe zorg toeneemt en het aantal zorgverleners afneemt, wordt thuisinnovatie essentieel. Bij CLB begrijpen we dat zorg betaalbaar moet blijven, zonder concessies te doen aan kwaliteit en veiligheid. Als producent en integrator van zorgtechnologie, gespecialiseerd in langdurige en complexe zorg, helpen wij u de transitie van verpleeghuis naar thuis mogelijk te maken.

uw zorg, onze missie – overal en altijd beschikbaar

Onze geavanceerde zorgtechnologie stelt u in staat om passende zorg te leveren, precies daar waar deze het meest nodig is. Het is onze missie om de zorg te verbeteren door middel van innovatieve oplossingen, die voor iedereen beschikbaar zijn, overal en op alle medische niveaus. Daarom biedt CLB nu ook zorgtechnologie voor thuis aan, variërend van WMO en VV9 tot medisch specialistische zorg. Ongeacht waar uw cliënt woont, wanneer fysieke zorg niet mogelijk is, staan wij klaar om ondersteuning te bieden. Met focus voor de cliënt op eigen regie en kwaliteit van leven.

CLB Thuis Hub

De kern van onze oplossing is de CLB Thuis Hub, het technologische verbindingspunt tussen cliënt en zorgverlener. Deze draadloze plug-and-play oplossing kan worden uitgebreid met functionaliteiten, zoals zorgalarmering, valpreventie, slimme akoestische bewaking en zelfs het koppelen van medische apparatuut (cat IIb). Dit geeft u de flexibiliteit om in te spelen op de specifieke zorgbehoeften en zorgzwaarte van elke cliënt, waardoor zowel op- als afschalen eenvoudig mogelijk is.

 

Betrouwbaar, beheersbaar en begrijpelijk

Als marktleider in zorgtechnologie begrijpen wij hoe essentieel een naadloze integratie van totaaloplossingen is, ongeacht de situatie. Of uw cliënt nu vanuit het ziekenhuis naar huis komt, te maken heeft met GGZ- of psychogeriatrische problematiek, ketenzorg nodig heeft, of u zorg levert in de wijk vanuit de Wlz, wij bieden de juiste oplossing op maat. Bij CLB beschikken we over een breed scala aan expertise, van engineers en zorgcoaches tot een geavanceerde ontwikkelings- en productieomgeving voor hardware en software, allemaal gevestigd in Nederland. Samen met u bepalen we de beste manier om uw zorgproces te ondersteunen, zodat het betrouwbaar, beheersbaar en eenvoudig te begrijpen blijft.

 

Van WMO t/m Volledig Pakket Thuis (VPT)

Bent u verantwoordelijk voor zorg in de thuissituatie en werkt u aan de transitie van intramurale naar extramurale zorg? Wij vertellen je graag meet over CLB Thuis om samen de toekomst van zorg vorm te geven! Vul dan onderstaand contactformulier in of neem direct contact met Koen van Vessem (Programma Manager CLB Thuis) via clb@thuis.nl 

CLB Thuis Contactformulier

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid.

    Velden met een * zijn verplicht.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.