Amerpoort & CLB: Klaar voor de toekomst!

Ruim 8 jaar geleden heeft Amerpoort met CLB een overeenkomst gesloten voor de levering en onderhoud van hun CLB-systeem. Deze overeenkomst had een bijzonder karakter. Het bevatte namelijk uitgebreide prestatie indicatoren op basis waarvan de prijs werd bepaald en een leaseconstructie. Op donderdag 22 september is de beëindiging van deze overeenkomst geformaliseerd. Wilco Westerman bezegelde de overdracht van het systeem symbolisch door de betaling van 1,- euro.

Met deze stap start een nieuwe periode van de samenwerking voor de komende vijf jaar. Een belangrijke stap hierin is dat de gehele centrale apparatuur wordt ondergebracht bij CLB Hosting & Security. Deze keuze levert een duidelijke demarcatie van de werkzaamheden en verantwoordelijkheden om de centrale oplossing veilig te laten werken met een zeer hoge beschikbaarheid. Daarnaast zijn updates of upgrades veel eenvoudiger en ‘first time right’ door te voeren. En dat geeft rust!

Met de nieuwe samenwerking richt Amerpoort zich op de toekomst om flexibel in te kunnen spelen op maatschappelijke ontwikkelingen. Met onze innovaties werken we graag mee aan een goed leven voor mensen met een verstandelijke beperking.

 

Foto: Edwin van Beest (Product Owner Domotica, Infra en hardware, Amerpoort), Wilco Westerman (Manager ICT, Amerpoort) en Joost van der Heyden (Managing Director, CLB Integrated Solutions)