Amarant & CLB gaan een nieuwe overeenkomst aan!

Innoveren in de zorg doe je samen. Amarant & CLB werken al 20 jaar samen en wij zijn enorm trots om deze samenwerking voort te zetten met de gunning van een nieuwe overeenkomst.

Deze ondertekening is de start van een vernieuwing van het CLB-systeem met een ‘blauwdruk’ die basisfunctionaliteiten biedt met eenvoudige uitbereidingsmogelijkheden door het draadloze karakter. Deze keuze levert een flexibele en toekomstbestendige oplossing welke volledig is afgestemd op de individuele behoeftes en wensen van cliënten en het zorgproces van medewerkers. Dit is inclusief de mogelijkheid tot Akoestische Bewaking en Visueel Uitluisteren in de ondersteuning van zo’n 1.000 cliënten in de nacht en in de dag. Om deze vernieuwing succesvol te implementeren in de praktijk wordt er in dit traject veel aandacht besteedt aan het begeleiden en trainen van de (nacht)zorg.

Hiermee dragen wij bij aan het ondersteunen en ontlasten van de zorg en een kwalitatief en veilig leven voor mensen met een verstandelijke beperking. Bedankt, Amarant, voor het vertrouwen. Wij kijken uit naar een mooi traject!