Domoticasysteem

Neem contact op

In eigen huis ontwikkeld
Allerhoogste kwaliteitscontrole
flexibiliteit in systemen

Zoekt u de juiste toezichthoudende domotica voor uw zorginstelling? Dan bent u bij CLB Raamsdonksveer aan het juiste adres. Met meer dan 35 jaar ervaring in de wereld van, zijn wij u uitstekend van dienst bij het kiezen van de juiste technologie. Hierbij kijken we naar de toezichthoudende domotica die de beste invulling geeft aan de zorgvragen van vandaag én in de toekomst.

CLB heeft voor u het juiste domoticasysteem

De zorg verandert enorm en daarom verandert CLB uit Raamsdonksveer met u mee. Wij leveren u zowel zorgdomotica, waaronder toezichthoudende domotica, van eigen merk als partnerproducten. Onze missie is het bieden van innovatieve oplossingen die resulteren in maximale klanttevredenheid bij zorginstellingen, zorgverleners en alle mensen waar zij voor zorgen. Een veilig en betrouwbaar domoticasysteem tegen de meest voordelige zorgkosten is dan ook ons uitgangspunt. Om ervoor te zorgen dat de producten van CLB en andere merkvreemde producten elkaar kunnen aanvullen en samen kunnen functioneren, hebben wij een platform ontwikkeld waarin alle zorgdomotica uit een domoticasysteem samenkomt: ons oproepscherm Unicontrol2.

In één oogopslag alle meldingen, cliëntgegevens en aanvullende actieknoppen in beeld: ons oproepscherm Unicontrol2 is hét centrale hart van uw organisatie. Door het vertalen van specifieke leef- en zorgpatronen naar cliëntprofielen, wordt het aantal ongewenste meldingen verminderd en wordt de kwaliteit van gewenste meldingen verbeterd. Door de logische en duidelijke symbolen, geanimeerde iconen en heldere kleuren, weet u direct welke informatie urgent is en waar u rekening mee moet houden. U schakelt eenvoudig tussen diverse weergaveschermen en dag en nacht- profielen. Zo komen de alarmen in de nacht bijvoorbeeld binnen op het oproepscherm van de nachtzorg en overdag op de CLB Messenger App bij uw zorgmedewerkers.

Bij CLB vinden we het belangrijk dat wij toezichthoudende zorgdomotica bieden die bij uw organisatie past. Daarom werken wij niet met standaard systemen, maar bieden we een pakket van functionaliteiten aan die de zorgverlener zelf, per cliënt, aan en uit kan zetten. De oplossing beweegt hierdoor moeiteloos mee met de veranderende zorgvraag van een specifieke cliënt.

Meer informatie of vragen? Neem contact met ons op!

Wilt u meer informatie over zorgdomotica? Of heeft u vragen over onze oplossingen voor toezichthoudende domotica of een ander domoticasysteem? Bel ons dan direct. Dit doet u via het telefoonnummer: +31 (0)162 582900. Onze medewerkers beantwoorden uw vragen graag.

Wilt u meer weten? 

Dat is heel fijn om te horen! Heeft u een vraag of verzoek, bent u geïnteresseerd in een offerte of voelt u meer voor een vrijblijvend gesprek? Neem contact met ons op en wij helpen u graag verder.

2 kolommen
  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid.

    Velden met een * zijn verplicht.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.