Domoticasysteem

Neem contact op

In eigen huis ontwikkeld
Allerhoogste kwaliteitscontrole
flexibiliteit in systemen

Zoek je de juiste toezichthoudende domotica voor jouw zorginstelling? Dan ben je bij CLB Oosterhout aan het juiste adres. Met meer dan 40 jaar ervaring in de wereld van de zorg, kunnen wij jou uitstekend van dienst zijn bij het kiezen van de juiste technologie- en zorgoplossing. Hierbij kijken we naar de toezichthoudende domotica die de beste invulling geeft aan de zorgvragen van vandaag én in de toekomst.

CLB biedt jouw het best passende domoticasysteem voor vandaag en morgen

De zorg verandert enorm en daarom veranderd CLB in Oosterhout met jouw mee. Wij leveren zowel zorgdomotica, waaronder toezichthoudende domotica, van eigen merk als partnerproducten. Altijd naadloos aangesloten op jouw zorgproces en vendor-lock vrij met eenvoudige integratie en samenwerking van jouw bestaande zorgoplossing(en), sensoren en systemen in één platform. Hierdoor zit je niet vast aan één merk of systeem en behoudt je de vrijheid en controle over wat het beste bij jouw zorgorganisatie past. Onze missie is het bieden van innovatieve oplossingen die resulteren in maximale klanttevredenheid bij zorginstellingen, zorgverleners en alle mensen waar zij voor zorgen. Een veilig en betrouwbaar domoticasysteem tegen de meest voordelige zorgkosten is dan ook ons uitgangspunt. Om ervoor te zorgen dat de producten van CLB en andere merkvreemde producten elkaar kunnen aanvullen en samen kunnen functioneren, hebben wij een platform ontwikkeld waarin alle zorgdomotica uit een domoticasysteem samenkomt: CLB Unicontrol2

In één oogopslag alle meldingen, cliëntgegevens en aanvullende actieknoppen in beeld? Ons oproepscherm Unicontrol2 is hét centrale hart van uw organisatie. Door het vertalen van specifieke leef- en zorgpatronen naar cliëntprofielen, wordt het aantal ongewenste meldingen verminderd en wordt de kwaliteit van gewenste meldingen verbeterd. Door de logische en duidelijke symbolen, geanimeerde iconen en heldere kleuren, weet je direct welke informatie urgent is en waar je rekening mee moet houden. Je schakelt eenvoudig tussen diverse weergaveschermen en dag en nacht- profielen. Zo komen de alarmen in de nacht bijvoorbeeld binnen op het oproepscherm van de nachtzorg en overdag op de CLB Messenger App bij jouw zorgmedewerkers.

Bij CLB vinden we het belangrijk dat wij toezichthoudende zorgdomotica bieden die bij jouw zorgorganisatie past. Daarom werken wij niet met standaard systemen, maar bieden we een pakket van functionaliteiten aan die de zorgverlener zelf, per cliënt, aan en uit kan zetten. De oplossing beweegt hierdoor moeiteloos mee met de veranderende zorgvraag van een specifieke cliënt, patiënt of bewoner.

 

Meer informatie of vragen? Neem contact met ons op!

Wil je meer informatie over zorgdomotica? Heb je vragen over onze oplossingen voor toezichthoudende domotica of een ander domoticasysteem? Bel ons dan direct. Dit doe je via het telefoonnummer: +31 (0)162 582900. Onze medewerkers beantwoorden jouw vragen graag.

 

 

 

Heb je vragen of specifieke wensen? Bel ons gerust!

Meer weten over onze diverse zorgoplossingen, zorgtechnologie en domotica? Neem dan contact met ons op. Je bereikt ons via het telefoonnummer: +31 (0)162 582900. Of vul onderstaand contactformulier in. Onze medewerkers beantwoorden jouw vragen graag!

 

 

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid.

    Velden met een * zijn verplicht.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.