De CLB Groep is een internationaal familiebedrijf gespecialiseerd in het ontwerpen, produceren, innoveren, installeren, trainen én onderhouden van soft- en hardware voor de care en cure sectoren. Al meer dan 35 jaar ontzorgen wij onze klanten volledig, door de verantwoordelijkheid te nemen voor álles rondom onze zorgoplossingen: van het eerste gesprek en de nieuwste updates tot de laatste training en jarenlang onderhoud.
Onze expertise, producten en diensten worden dagelijks ingezet in de gehandicaptenzorg, ziekenhuizen, ouderenzorg, GGZ en justitie.
Al onze producten worden in eigen huis ontwikkeld, geproduceerd en beheerd. Dit geeft ons niet alleen de allerhoogste kwaliteitscontrole, maar ook flexibiliteit en snelheid.

Missie

Het realiseren van groei door het bieden van innovatieve oplossingen die resulteren in maximale klanttevredenheid bij zorginstellingen, zorgverleners en alle mensen waar zij voor zorgen.

Visie

Betere zorg door innovatie

Wij passen iedere dag de beste technologie, producten, kennis en diensten toe om onze klanten en de maatschappij te geven wat hen toekomt: de best denkbare zorgoplossingen.

  Omdat jij er bent voor hen, zijn wij er voor jou.

Een selectie van onze klantfamilie

  “The only way to do great work, is to love what you do.”
Steve Jobs

Partners

CLB werkt in Europa samen met verschillende partners en een netwerk van CLB-getrainde installateurs. Op deze manier kunnen we continuïteit in de totale keten waarborgen. Ontdek hieronder het overzicht van onze partners en installateurs.

Vacatures

De markten waar wij ons in bevinden, staan nooit stil. Innovatie, groei en ontwikkeling zijn er aan de orde van de dag, een beweging waar wij dagelijks aan bijdragen! Daarom zijn wij altijd op zoek naar nieuwe collega’s met een passie voor hun vak en een wens om zich continu te ontwikkelen. Klik en lees meer!