Sensorbewaking

Neem contact op

In eigen huis ontwikkeld
Allerhoogste kwaliteitscontrole
flexibiliteit in systemen

Sensorbewaking wordt veelal ingezet bij zorginstellingen voor ouderenzorg en/of gehandicaptenzorg en fungeert als dé oplossing voor in/uit bed, in/uit (bad-)kamer en andere (in)activiteitsmeldingen. Bij CLB Oosterhout bieden wij zowel bedraden als draadloze sensoren. Dankzij sensorbewaking waarborg je de veiligheid van een cliënt, patiënt of bewoner zonder hiermee zijn of haar bewegingsvrijheid te beperken. CLB is de specialist in diverse bewakingstoepassingen, waaronder sensorbewaking. Wij helpen je graag bij het vinden van de best passende oplossing.

Sensorbewaking regel je eenvoudig via CLB Oosterhout

Het is belangrijk om de juiste zorgvraag te achterhalen, zodat de juiste hulpmiddelen en zorgoplossingen kunnen worden ingezet. De zorgvraag van  jouw cliënt, patiënt of bewoner kan echter in korte tijd veranderen: een dynamische oplossing is hierbij gewenst. Het inzetten van draadloze sensoren zijn hier uitermate geschikt voor. De geplaatste sensoren kunnen dan moeiteloos van plek of zelfs van locatie worden gewisseld en worden uitgebreid of ingeperkt. Eenmaal op de nieuwe plaats van bestemming, kan de sensor eenvoudig worden aangemeld en pakt het zijn taken weer op.

 

De inzet van sensoren en de soort sensoren worden steeds slimmer. Waar er vroeger enkel kon worden gemeten of iemand een kamer verliet, kunnen we tegenwoordig deze metingen verrijken met extra informatie. Bijvoorbeeld: Jan mag zijn kamer wel uit, maar mag niet de woonkamer in en de koelkast openen. Door het slim inzetten van sensoren, wordt het aantal ongewenste meldingen teruggedrongen tot het absolute minimum. Met een aantal slimme toevoegingen en aanpassingen, ontvang je als zorgverlener (indien gewenst) alleen een melding als Jan de koelkast opent nadat hij zijn kamer heeft verlaten en niet meer enkel als hij zijn kamer verlaat.

Naast bewegingssensoren wordt deze draadloze sensortechniek ook toegepast op bed- en stoelsensoren, deurmagneetcontacten en epilepsiemelders.

 

 

 

Heb je vragen of specifieke wensen? Bel ons gerust!

Meer weten over onze diverse zorgoplossingen, zorgtechnologie en domotica? Neem dan contact met ons op. Je bereikt ons via het telefoonnummer: +31 (0)162 582900. Of vul onderstaand contactformulier in. Onze medewerkers beantwoorden jouw vragen graag!

 

 

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid.

    Velden met een * zijn verplicht.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.