Sensorbewaking

Neem contact op

In eigen huis ontwikkeld
Allerhoogste kwaliteitscontrole
flexibiliteit in systemen

Sensorbewaking wordt veelal ingezet bij zorginstellingen en fungeert als dé oplossing voor in/uit bed, in/uit (bad-)kamer en andere (in)activiteitsmeldingen. Bij CLB Raamsdonksveer bieden wij zowel bedraden als draadloze sensoren. Dankzij sensorbewaking waarborgt u de veiligheid van een bewoner en/of cliënt zonder hiermee zijn of haar bewegingsvrijheid te beperken. CLB is de specialist in diverse bewakingstoepassingen, waaronder sensorbewaking, en kan u hierbij uitstekend van dienst zijn.

Sensorbewaking regelt u eenvoudig via CLB Raamsdonksveer

Het is belangrijk om de juiste zorgvraag te achterhalen, zodat de juiste hulpmiddelen kunnen worden ingezet. De zorgvraag van een cliënt kan echter in korte tijd veranderen: een dynamische oplossing is hierbij gewenst. Het inzetten van draadloze sensoren zijn hier uitermate geschikt voor. De geplaatste sensoren kunnen dan moeiteloos van plek of zelfs van locatie worden gewisseld en worden uitgebreid of ingeperkt. Eenmaal op de nieuwe plaats van bestemming, kan de sensor eenvoudig worden aangemeld en pakt het zijn taken weer op.

De inzet van sensoren en sensoren op zich worden ook steeds slimmer. Waar er vroeger bijvoorbeeld enkel kon worden gemeten of iemand een kamer verliet, kunnen we tegenwoordig deze metingen verrijken met extra informatie. Bijvoorbeeld: Jan mag zijn kamer wel uit, maar mag niet de woonkamer in en de koelkast openen. Door het slim inzetten van sensoren, wordt het aantal ongewenste meldingen teruggedrongen tot het absolute minimum. Met een aantal slimme toevoegingen en aanpassingen, ontvangt de zorgverlener (indien gewenst) alleen een melding als Jan de koelkast opent nadat hij zijn kamer heeft verlaten en niet meer enkel als hij zijn kamer verlaat.

Naast bewegingssensoren wordt deze draadloze sensortechniek ook toegepast op bed- en stoelsensoren, deurmagneetcontacten en epilepsiemelders

Neem direct contact met ons op!

Wilt u meer informatie over sensorbewaking? Neem dan contact met ons op. U bereikt ons door te bellen naar +31 (0)162 582900. Wij adviseren u graag bij de aanschaf van de juiste zorgdomotica binnen uw organisatie.

Wilt u meer weten? 

Dat is heel fijn om te horen! Heeft u een vraag of verzoek, bent u geïnteresseerd in een offerte of voelt u meer voor een vrijblijvend gesprek? Neem contact met ons op en wij helpen u graag verder.

2 kolommen
  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid.

    Velden met een * zijn verplicht.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Share This