Medische technologie

Neem contact op

In eigen huis ontwikkeld
Allerhoogste kwaliteitscontrole
flexibiliteit in systemen

Verzekerd zijn van betrouwbare medische technologie? Kies voor het Medisch Oproepsysteem van CLB Oosterhout. Met het Medisch Oproepsysteem (MOS) van CLB, dat voldoet aan MDD 93/42/EEC Klasse IIb CE-markering, wordt het verantwoord doormelden van medische alarmering mogelijk. Het spreekt voor zich dat een melding van de Intensive Care met de allergrootste zorg en betrouwbaarheid moeten worden verwerkt: er zijn mensenlevens van afhankelijk. Dit geldt natuurlijk ook voor kritische alarmen van cliënten of patiënten in andere zorgomgevingen. Elk leven telt! Wij zijn daarom sterk voorstander van het inzetten van medische zorgoplossingen voor kritische alarmering. Wij zijn jou graag van dienst voor de juiste technologie in zowel de care als de cure sector.

Verzekerd van betrouwbare medische technologie

De zorg in Nederland heeft afgelopen tientallen jaren een transformatie doorgemaakt. Grote slaapzalen hebben plaatsgemaakt voor éénpersoonskamers en stille IC’s, waardoor patiënten sneller en beter herstellen en zorgverleners meer dan ooit moeten kunnen vertrouwen op medische technologie om de toestand en gezondheid van alle patiënten strak in de gaten te houden. Privacy, comfort en veiligheid gecombineerd. Deze ontwikkeling vereisen een nieuwe manier van werken. Betrouwbare medische alarmering is hierbij van levensbelang: de veiligheid van patiënten staat namelijk altijd voorop, iets wat voorwaardelijk is bij het ontwikkelen van medische technologie. Met meer dan 40 jaar ervaring, kennis en expertise creëren wij een veilige en betrouwbare omgeving voor zowel patiënten als zorgverleners, mede dankzij het Medisch Oproepsysteem van CLB Oosterhout. Uiteraard helpen wij je ook graag verder met andere wensen voor de juiste zorgoplossingen of diensten zoals coaching, hosting en monitoring.

Onze medische module is perfect inzetbaar voor het koppelen van één tot vier medische apparaten, bijvoorbeeld een hartmonitor en infuuspomp. Wanneer het medische apparaat in alarmmodus staat, wordt dit alarm direct doorgestuurd naar de zorgmedewerkers. Deze alarmen worden doorgestuurd naar het mobiele device van de zorgmedewerker, waardoor flexibiliteit van uw medewerkers wordt gewaarborgd. Wanneer een medisch apparaat wordt ontkoppeld, of wanneer er een storing is in het medisch apparatuur, wordt er ook een oproep verstuurd naar de zorgmedewerkers. Met de zwarte knop van de module kan medische apparatuur op een veilige manier worden ontkoppeld en zal er dus geen alarm gegenereerd worden. De werking van de vier contacten wordt bewaakt zodat de zorgmedewerker en zorgontvangers zeker zijn van een correcte werking van het systeem.

 

 

 

Heb je vragen of specifieke wensen? Bel ons gerust!

Meer weten over onze diverse zorgoplossingen, zorgtechnologie en domotica? Neem dan contact met ons op. Je bereikt ons via het telefoonnummer: +31 (0)162 582900. Of vul onderstaand contactformulier in. Onze medewerkers beantwoorden jouw vragen graag!

 

 

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid.

    Velden met een * zijn verplicht.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.