Wij gaan verhuizen!

Wij stellen u, ook via deze weg, met veel plezier op de hoogte van onze aanstaande verhuizing en bijbehorende adreswijziging. Maar, onze verhuizing heeft wel een directe impact op bezoeken en post- en pakketleveringen die voor CLB Integrated Solutions B.V. bestemd zijn. Bent u een leverancier of toekomstige bezoeker? Dan leest u hieronder alles dat belangrijk is om te weten.

Heeft u naar aanleiding van het onderstaande een vraag? Stel deze dan natuurlijk via inkoop@clb.nl, marketing@clb.nl of bel ons via 0162 58 29 00. Belangrijk om te noemen: al onze telefoonnummers, website(s), socialmedia en e-mailadressen blijven ongewijzigd.

Leveringen tot en met zondag 29 november 2020
Tot en met 29 november a.s. kunt u uw post- en pakketleveringen gewoon bij ons huidige adres laten afleveren. Voor de zekerheid, dit adres is:

CLB Integrated Solutions B.V.
Ramgatseweg 17
4941 VN Raamsdonksveer

Leveringen van maandag 30 november 2020 tot en met maandag 14 december 2020
Tussen deze twee data, kunnen wij, in verband met onze verhuizing, geen post- en pakketleveringen ontvangen van u. Wij verzoek u daarom de onderstaande datum als eerstvolgende leverdatum aan te houden, indien u niet vóór 30 november 2020 kunt leveren.

Leveringen vanaf dinsdag 15 december 2020
Leveringen die gepland staan om op of na 15 december a.s. geleverd te worden, verwelkomen wij graag op ons nieuwe adres. Dit adres is:

CLB Integrated Solutions B.V.
Beneluxweg 121
4904 SJ Oosterhout

Ons bezoekadres
Tot en met vrijdag 11 december 2020 ontvangen wij u graag op ons huidige adres in Raamsdonksveer. Vanaf dinsdag 15 december a.s. bent u vervolgens van harte welkom op ons nieuwe adres in Oosterhout! Op maandag 14 december a.s. zijn wij in verband met de verhuizing één (werk)dag gesloten.

Wij danken u voor uw aandacht.