Talent & Innovatie Seminar 2019: hét zorgevenement van het jaar! Bent u een zorginstelling? Meld u dan vandaag nog gratis hier aan!

Wij kijken ernaar uit om u op maandag 2 december aanstaande te mogen verwelkomen!

Samen innoveren

Het thema Talent & Innovatie zegt het eigenlijk al: vanuit allerlei verschillende, relevante en verfrissende hoeken krijgt u dit jaar een dag lang de allernieuwste innovaties op het gebied van zorg(technologie) te zien! Natuurlijk van ons, maar absoluut ook van een bijzondere selectie talentvolle partijen. Allemaal dankzij verschillende plenaire sessies én korte, zeer interactieve workshops waar u naar eigen wens kunt aanschuiven! Gehandicaptenzorg, ziekenhuizen, ouderenzorg en GGZ: aan iedereen is gedacht. Wat dacht u daarnaast van live muziek en een zeer uitgebreide live cooking lunch?

Kortom: geniet samen met 250 gasten van een goedgevuld programma tijdens het exclusieve Talent & Innovatie Seminar op maandag 2 december 2019! Maar, wees er snel bij, want net als in 2018 geldt: vol is vol!

Beleef de locatie

Dit jaar vindt ons seminar plaats in het Van der Valk Hotel te Utrecht (A2)! Door de centrale ligging en ruim 330 inpandige parkeerplaatsen is het hotel gunstig gelegen voor gasten uit het hele land. Kortom: een unieke, sfeervolle locatie die u alle comfort en luxe biedt in een ontspannen setting. s!

Ontdek het programma

Ontmoet Robert Doornbos

Het eerste talent dat wij mogen onthullen, is voormalig Formule 1 coureur, onze keynote speaker, ambassadeur van het Prinses Maxima Centrum voor Kinderoncologie én ondernemer Robert Doornbos!

Op dit moment is Robert vaste gast bij, en het gezicht van, de Formule 1 uitzendingen van Ziggo Sport waar hij analyses geeft van o.a. de races van Max Verstappen. Tijdens het seminar geeft hij een kijkje in de snelle wereld van de autosport en maakt daarbij de link naar de impact van zorg in zijn (recente) privéleven, innovatie, doorzettingsvermogen en leiderschap. Zijn energieke presentaties geeft hij als geen ander, waarbij hij moeiteloos de autosport en de ‘races’ waar de zorg dagelijks mee te maken krijgt, verbindt.

Geniet van de Jazz Centrale

Nadat u zich heeft ondergedompeld in de nieuwste zorginnovaties, is het tijd om te ontspannen! Geniet tijdens de borrel van de swingende jazz van niemand minder dan de Jazz Centrale! Het muzikale duo, bestaande uit een pianist en contrabassist, weten met hun bescheiden, maar o-zo sfeervolle volume de aanwezige gasten naar het volgende niveau te tillen. En omdat het volume zo bescheiden is, zult u elkaar – zélfs dichtbij het podium – perfect kunnen verstaan!

Binnenkort meer…

De komende maanden onthullen wij de vier inspirerende en talentvolle partijen van de Talent Rooms, onze one of a kind dagvoorzitter, de verrassende gastspreker en nog veel meer! Wilt u de ontwikkelingen richting het Talent & Innovatie Seminar 2019 volgen? Dan hoeft u niets te doen: u ontvangt vanaf nu automatisch één keer per maand een bruisende Talent & Innovatie Seminar 2019 update. Wij ontvangen u graag op maandag 2 december 2019 voor hét zorgevenement van het jaar!

Heeft u een vraag? Stuur dan hier te allen tijde onze Marketing & Communicatie afdeling een bericht.