Meer dan 35 jaar ervaring

 CLB MOS: conform Medische Richtlijn Klasse IIb

Specialist in kritische alarmering

Kritische alarmering

Met het Medisch Oproepsysteem (MOS) van CLB, dat voldoet aan MDD 93/42/EEC Klasse IIb CE-markering, wordt het verantwoord doormelden van kritische alarmen mogelijk. Het spreekt voor zich dat een melding van de Intensive Care met de allergrootste zorg en betrouwbaarheid moeten worden verwerkt: er zijn mensenlevens van afhankelijk. Dit geldt natuurlijk ook voor kritische alarmen van cliënten en patiënten in andere zorgomgevingen. Elk leven telt. CLB is daarom sterk voorstander van het inzetten van klasse IIb medische zorgoplossingen voor kritische alarmering.

Kritische alarmering: daar waar het van levensbelang is

De zorg in Nederland heeft afgelopen tientallen jaren een transformatie ondergaan. De grote slaapzalen hebben plaatsgemaakt voor éénpersoonskamers en stille IC’s. Deze ontwikkeling vereist een nieuwe manier van werken, waarbij de veiligheid van patiënten en cliënten altijd voorop staat. Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuzes in dit proces. Met meer dan 35 jaar ervaring, kennis en expertise creëren wij samen met u een veilige en betrouwbare omgeving voor zowel patiënten en cliënten als zorgverleners. Uiteraard zijn wij er ook voor u als het gaat om service en onderhoud.

Bijvoorbeeld onze C2401 4x RJ module is perfect inzetbaar voor het koppelen van één tot vier medische apparaten, bijvoorbeeld een hartmonitor, beademingsapparatuur en een infuuspomp. Wanneer het medische apparaat een alarm afgeeft, wordt dit alarm direct via ons systeem doorgestuurd naar de smartphone met CLB Messenger App van uw zorgmedewerker. Hierdoor wordt de flexibiliteit van uw zorgmedewerkers gewaarborgd: hij of zij kan zich vrij bewegen en toch alles goed in de gaten houden. Wanneer een medisch apparaat wordt ontkoppeld, de werking ervan verandert of wanneer er een storing ontstaat, wordt de zorgmedewerker direct op de hoogte gebracht en kunnen de benodigde stappen worden genomen. Kortom: een zorgoplossing waar u op mag vertrouwen.

Meer weten? Bel ons direct!

Wilt u meer weten over het Medisch Oproepsysteem van CLB? Bel ons dan direct. Wij zijn telefonisch te bereiken via het telefoonnummer: +31 (0)162 582900. Onze medewerkers vertellen u graag meer en adviseren u bij de aanschaf van de juiste medische technologie.